Bonuser

Odds Bonus

En odds bonus er en gulrot som skal lokke deg til et bestemt spillested. Det finnes flere ulike måter bonusen kan uttrykkes på, men felles for alle er at de skal gi kunden noe ekstra. Den vanligste odds bonusen er en såkalt velkomstbonus. Dette er en innskuddsøkende bonus som beregnes ut ifra ditt første innskudd. Beløpet matches med en viss prosent og du vil følgelig få mer penger å spille for. Et eksempel på en slik bonus er 100 % odds bonus opp til 1000 kroner. Dette betyr at et maksimalt førstegangsinnskudd, innenfor bonusrammen, vil gi deg totalt 2000 kroner å spille for. I andre tilfeller vil du kunne motta tilbud om tilbakebetaling av de første spillene du gjennomfører.

Omsetningskrav

Hvis du velger å benytte deg av en bonus må du regne med at tilbudet følger med et krav til deg som spiller. Dette kravet er kjent som omsetningskravet og går ut på at du må omsette bonusen og eventuelt innskuddet ditt før pengene er tilgjengelige for uttak. Antall ganger bonusen må omsettes vil variere noe i fra spillsted til spillsted. Vi anbefaler deg å kontrollere det aktuelle kravet på ditt utvalgte spillsted før du velger å gjøre krav på bonusen.

Beste odds bonus

For å sikre deg de beste tilbudene må du vite hva som avgjør hvor bra en odds bonus er. Vi anbefaler deg å være på utkikk etter tilbud med høy matchningsprosent gjeldende for et høyt innskuddsbeløp. Her har du et eksempel illustrert med to fiktive bonuser:

Eksempel 1
50 % bonus opp til 500 kroner = Du setter inn 500 kroner og får 250 kroner ekstra i bonuspenger.

Eksempel 2
100 % bonus opp til 1000 kroner = Gjør du et innskudd opp til 1000 kroner får du tilsvarende beløp i bonuspenger.

Kampanjer

Spillested legger seg virkelig i selen for å skaffe seg nye kunder. De fleste steder vet også å sette pris på allerede etablerte kundeforhold. Dette betyr at også gamle kunder stadig får tilbud i form av gratis spill, innskuddsbonuser og risikofrie spill. Spillselskaper har ofte kampanjer der man kan vinne premier til store begivenheter og sporstevent. Muligheten til å delta i disse er også en form for tilbud og bonus som mange tilbyr til kundene sine. For å få tilgang til slike goder er det viktig at du som kunde selv oppdaterer deg på hendelsene på ditt utvalgte spillsted. Dette gjør du enkelt ved å besøke nettstedet ofte, eller at du abonnerer på nyhetsbrevet til spillselskapet.