Oddstips til runde 17 i Premier League

Chelsea – Manchester City (søndag 17.30)

Senere på dagen er det duket for storoppgjør mellom Chelsea og Man City. Begge lag står med 26 poeng, men med god avstand på formtabellen. Hjemmelaget har nemlig tapt tre av sine siste fem kamper, samt spilt én uavgjort og én seier. Målforskjellen står på 6-7. To av fem kamper har de spilt under 2,5 mål, men Chelsea har ikke scoret flere mål i mer enn ett oppgjør. I de to kampene mot antatt topp 6-lag har de spilt 0-2 mot Liverpool, 0-0 mot både Tottenham og Manchester United, samt tapt 3-1 for Arsenal. Med andre ord målfattige oppgjør, noe som har vært en tendens i disse storoppgjørene.

Mange mål blir det heller ikke scoret for Manchester City. Selv om de har 3-2-0 på sine siste fem kamper så er ikke målforskjellen mer enn 6-1. De scorer kanskje ikke like ofte som før, men har til gjengjeld blitt bunnsolide bakover. Samtlige av deres fem bortekamper har endt under 2,5 mål, inkludert borte mot Manchester United og Tottenham.

Oddstips: Under 3.0 mål @ 1.38 hos Norgesspill

Southampton – Liverpool (mandag 21.00)

Vi hopper over til mandagen og rundens siste kamp mellom Southampton og Liverpool. Hjemmelaget har dabbet litt av etter en god start på sesongen. De står nå med fire kamper uten seier og befinner seg på niende plass. Det er uansett bare målforskjellen som skiller helt opp til femte plass. Også Southamptons kamper har vært målfattige den siste tiden, blant annet med to 0-0-kamper på rad. Fire av de fem siste har endt med under 2,5 mål, mens det gjelder for tre av fem på hjemmebane.

Det smålugger litt for Liverpool også, selv om de er på tabelltopp og det bare er to kamper siden 0-7 mot Crystal Palace. Etter det har de spilt uavgjort mot både West Bromwich (1-1) og Newcastle (0-0). Tre av deres fem siste kamper har endt under 2,5 mål, mens hele fire av fem har endt under den samme linjen på bortebane. Ser man bort fra storseieren over Crystal Palace så har Liverpool fem uavgjorte kamper på rad på bortebane, der fire av de med null eller to mål. Jeg ser på 0-0 eller 1-1 som høyst sannsynlige resultat og spiller derfor under også i denne kampen.

Oddstips: Under 3.5 mål @ 1.50 hos Norgesspill

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s