Oddstips til runde Gameweek 14 i PL

Bendik Rise

Det er siste helg før jul og dermed siste Premier League-runde før julaften. På menyen finner vi mange interessante kamper der vi har spill til noen av dem.

Southampton – Manchester City (lørdag 16.00)

Vi starter med «tippekampen» lørdag der Southampton tar imot Manchester City. Hjemmelaget fortsetter å imponere og befinner seg i skrivende stund på tredje plass, fire poeng bak serieleder Liverpool. Formen er heller ikke fryktelig med 2-2-1 på sine siste fem kamper, blant annet mot Manchester United og Arsenal. Southampton er solide, både fremover og bakover. På sine siste fem kamper har de vunnet 2-0 i tre kamper, 3-0 i én og tapt 2-3 for Solskjærs menn. De slipper med andre ord inn få mål, spesielt hjemme.

Manchester City scorer tilsvarende få mål om dagen. Bortsett fra 5-0-seieren over Burnley har de stort sett scoret ett og av og til to mål i ligaen, og det med en kurve som går nedover. Scoret sist bare ett mål på West Bromwich og spilte 0-0 mot Manchester United før det. Det ble resultatet i bortekampen mot Porto før det også. Før dette scoret de i ligaen null mot Tottenham, ett mot Sheffield United, ett mot West Ham og ett mot Leeds – alle på bortebane. De slipper også inn få mål på bortebane med 6-5 i målforskjell på seks bortekamper. Med en meget spillbar odds prøves underspill her.

Oddstips: Under 3,5 mål @ 1.60 hos Nordicbet

Oddstips: Under 2,5 mål @ 2.52 hos Nordicbet

Everton – Arsenal (lørdag 18.30)

Litt senere på kvelden tar Everton imot Arsenal på Goodison Park. Etter skuffende tap for Leeds og uavgjort mot Burnley, har Everton tatt to sterke seire på rad mot henholdsvis Chelsea (hjemme) og Leicester (borte). Det fører dem til en fin femteplass på tabellen. PÅ hjemmebane skal det nevnes at formen ikke voldsom med 2-1-2 på sine siste fem, men dette inkluderer møter med Liverpool, Manchester United og Chelsea. Det ser ut som at Everton har snutt en dårlig trend og er på vinnersporet igjen.

Det kan ikke sies om Arsenal som ikke har vunnet i ligaen på seks kamper. De fikk riktignok med seg ett poeng mot Southampton sist etter å ha spilt med én mann mindre i en halvtime. Uansett så lugger det voldsomt. På bortebane denne sesongen står de med 2-1-3 og 5-6 i målforskjell. Mot Everton som har 13-10 på hjemmebane kan dette slå ut på mange måter. Jeg tror uansett at hjemmelaget, som nå er i flytsonen, kan ta alle poengene i dette oppgjøret.

Oddstips: Everton (pengene tilbake ved uavgjort) @ 1.73 hos Nordicbet

Burnley – Wolverhampton (mandag 18.30)

I rundens siste tips hopper vi til mandag og der spenstige oppgjøret mellom Burnley og Wolverhampton. Det lukter dessverre ikke mange mål her. Hjemmelaget har spilt seg i bedre form utover sesongen har to seire, to uavgjorte og ett tap på sine siste fem kamper, der tapet kom for nevnte Manchester City. Tar vi med en sjette spilte de 0-0 mot Brighton før disse kampene. Felles for alle (bortsett fra mot Man City) er at alle endte under 2,5 mål. Fire av de seks endte også under 1,5 mål og to kamper med ingen scorede mål. På hjemmebane ser vi noe av det samme med under 2,5 mål i tre av deres siste fem kamper.

Wolverhampton har heller ikke vært spesielt imponerende foran mål med sine 13 mål på like mange forsøk. De har også fem scorede mål på sine siste fem kamper. De tar uansett med seg en god følelse etter tre poeng mot Chelsea. Dette blir nok uansett et annet type oppgjør der Wolves kanskje er det førende laget. På bortebane har de scoret bare tre mål på sine siste fem kamper og det inkluderer null nettkjenninger i tre av de. Jeg tror på svært få mål her, kanskje 0-0 igjen for Burnley. Det langskuddet blir testet.

Oddstips: Under 2,5 mål @ 1.58 hos Nordicbet.

Odds: Under 0,5 mål @ 7.60 hos Nordicbet

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s