Oddstips til helgens Premier League (runde 12)

Bendik Rise

Champions League- og Europa League-gruppespillet er nå over, men det betyr ikke mindre kamper av den grunn.  Premier League ruller og går og vi har oddstipsene til helgens runde.

Newcastle – West Brom (lørdag 16.00)

Vi starter i Newcastle der West Brom er gjester i det som kanskje ikke er et fyrverkeri av en kamp. Lørdagens hjemmelag befinner seg på 13. plass med 14 poeng. Det er en kamp mindre enn de fleste da forrige helgs kamp ble utsatt som en følge av covid-19. Før det var Newcastle i grei form med 2-2-1 på sine siste fem kamper. På hjemmebane har de vunnet annenhver kamp hele sesongen med tap sist. Da lukter det vel seier her.

West Brom ligger som ventet i bunn av tabellen med bare seks poeng etter sine elleve kamper. De har også scoret bare åtte mål, hvorav tre av de på bortebane. Der har de bare tatt ett poeng (mot Brighton) på fem forsøk. I tillegg har de sluppet inn over to mål i gjennomsnitt per bortekamp. En uforutsett pause kan slå begge veier for mange lag, men jeg mener Newcastle skal være et bedre lag enn West Brom uansett.

Oddstips: Newcastle vinner @ 2.20 hos Nordicbet

Southampton – Sheffield United (søndag 13.00)

Over til søndagen der Sander Berge og Sheffield United møter Southampton. Hjemmelaget har vært sesongens største(?) overraskelse hittil og ligger på en sterk sjette plass, foran blant annet begge Manchester-lagene. De kom seg tilbake på vinnersporet sist etter to kamper uten seier. På hjemmebane har de scoret nøyaktig to mål i alle kampene, noe som har ført til tre seire (West Brom, Everton og Newcastle, alle 2-0)og to tap (Tottenham 2-5 og Manchester United 2-3). Med Danny Ings også tilbake er sjansene gode for to mål her også.

Sheffield United har på sin side ikke scoret mer enn ett mål i noen kamp. De har faktisk scoret bare fem til sammen og står med fattige ett poeng. På bortebane har de tapt samtlige fem og har 3-10 i målforskjell. Det er to baklengs i snitt. Alt ligger til med andre ord til rette for en ny 2-0-seier til hjemmelaget. Jeg ble overrasket over at oddsen på hjemmeseier var såpass høy, så derfor spilles det flatt.

Oddstips: Southampton vinner @ 1.74 hos Nordicbet

Helgens dobbel

Crystal Palace – Tottenham (søndag 15.15)

Første delen av dobbelen er et under-spill fra London. Crystal Palace spiller mange målfattige kamper, selv om det ble storseier sist runde. Men det var med en mann mer. I fire av fem hjemmekamper har det endt med under 3,5 mål. For Tottenham sin del har de også spilt noen kamper med få mål den siste tiden. De har vært gode bakover og svært effektive fremover i banen. I de tre siste bortekampene til Mourinhos menn har det blitt scoret til sammen to mål. Jeg tror vi får en kamp med få mål her.

Under 3,5 mål @ 1.36

Leicester – Brighton (søndag 20.15)

Senere på kvelden tar Leicester imot Brighton til en kamp jeg tror kan ende med flere mål. Leicester har spilt over 2,5 mål i tre av sine siste fem kamper, og i åtte av elleve hele sesongen. Brighton har gjort det samme i sju av elleve og i hele fire av fem bortekamper. Jeg tror vi får mål til begge lagene og vel så det.

Over 1,5 mål @ 1.31

Oddstips @ 1.78 hos Nordicbet

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s