Oddstips: Runde 4 i Champions League-gruppespillet

Herlige Champions League er tilbake, og vi har sett på to kamper vi mener vi har to gode spill til med for høy odds.

Man Utd – Istanbul Basaksehir (tirsdag 21:00)

Etter det noe pinlige tapet i tilsvarende kamp borte bør nå Man Utd vinne hjemme for å kunne gå videre da de har Leipzig (borte) og PSG (hjemme) etter denne kampen, og fort kan ende utenfor topp 2 med tap her.

Det tror vi dog at de greier. Til tross for en elendig sesong på Old Trafford (sett bort fra den flotte 5-0-seieren mot Leipzig) så bør de vinne denne kampen med flere mål.

I forrige hjemmekamp i CL (5-0 v Leipzig) var angrepsrekken helt rå. I de seneste kampene har både Rashford og Martial bommet mye på store sjanser, og mot svakere motstand og med leveransen fra Bruno Fernandes bør dette bli en grei hjemmeseier.

Oddstips: Man Utd -1.5 (Asian) @ 1.77 hos Nordicbet

Liverpool – Atalanta (onsdag 21:00)

Forrige oppgjør endte i kalassifre for Liverpool da de vant 5-0 i Bergamo. Det er Anfield-laget som er i form av disse to med seks seire og én uavgjort på de syv siste, mens Atalanta har vunnet én kamp på de seks siste.

Til denne kampen er Salah tilbake igjen, og Liverpool har muligens tilbake Thiago og/eller Henderson her. Atalanta har Marten de Roon og Robin Gosens tilbake fra skade etter at de gikk glipp av forrige møtet mellom lagene.

Liverpool kan sikre videre avansement (og dermed hvile viktige spillere i de to siste rundene) ved seier her, og det er ventet at Klopp vil stille med hele firkløveret på topp – Mané, Firmino, Jota og Salah. Det betyr en sterk lagoppstilling og gode sjanser for et Liverpool-lag som har gått 63 kamper på rad i ligaen uten tap på Anfield. Her bør de vinne!

Oddstips: Liverpool vinner @ 1.66 hos Nordicbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s