Oddstips Premier League – Runde 8

Bendik Rise

Runde åtte i Premier League står for tur før en «pause» for spillerne med landslagsfotball. Med kamper hele helgen har vi oddstips til noen av de.

Chelsea – Sheffield United (lørdag 18.30)

Tidlig kveld lørdag reiser Sander Berge og Sheffield United til London, nærmere bestemt Stamford Bridge. Der møter de et Chelsea-lag som ikke har sluppet inn mål på fem kamper (i alle turneringer). Lampard ser ut til å ha fått kontroll på det defensive der nyinnkjøpte Mendy må sies å være en stor del av det. Sist helg slo de Burnley nokså overbevisende 0-3 på Turf Moor og vant med samme siffer over Rennes i midtuken. Chelsea befinner seg på syvende plass, men ser vi på «expected points» ville de vært på tredje. Jeg tror derfor at vi kan forvente at Chelsea klatrer fremover.

Sheffield United, derimot, ligger på nest siste plass bare målforskjellen foran Burnley. Begge står med bare ett poeng og tre scorede mål. Selv om de har spilt jevnt mot flere av topplagene med ettmålstap mot både Arsenal, Liverpool og Man City, så har de slitt foran mål. De tapte sist 0-1 for Man City og jeg tror at de igjen kan gå målløse av banen mot et defensivt solid Chelsea-lag.

Oddstips: Chelsea vinner og holder nullen @ 2.34 hos Nordicbet

West Ham – Fulham (lørdag 21.00)

Vi holder oss i London der det senere på kvelden er London-derby når Fulham gjester West Ham. Begge lag befinner seg på nedre halvdel med henholdsvis åtte (West Ham) og fire poeng (Fulham). Jeg mener uansett at West Ham har hatt det klart tøffeste kampprogrammet det de har møtt samtlige av topp fire i tillegg til Arsenal og Man City på niende og tiende plass. På siste kampene har de slått Leicester, spilt uavgjort mot både Tottenham og Man City og tapt knepent for Liverpool (2-1). Det har det med andre ord kommet godt ut av. Fremover har de et betraktelig enklere program, noe jeg tror vil vise igjen på tabellen.

Fulham har bare vunnet én kamp i år og ligger dermed hakket over nedrykksplass. Seieren kom sist helg mot West Bromwich som nå er bak de på tabellen. Ellers ser det ikke altfor bra ut for Fulham med hele fem tap. Riktignok tre av de med bare ett mål, men jeg synes Scott Parkers menn rett og slett ikke ser gode nok ut. Med fin odds på hjemmeseier her, prøves det.

Oddstips: West Ham vinner @ 1.83 hos Nordicbet

West Brom – Tottenham (søndag 13.00)

Over til søndag og tidligkampen mellom West Brom og Tottenham. Hjemmelaget befinner seg, som nevnt over, på nedrykksplass med null seire og 6-16 i målforskjell. De tapte sist 2-0 for Fulham som kan vise seg å være en avgjørende kamp når man teller opp til slutt. I likhet med Fulham, synes jeg at West Brom heller ikke ser altfor bra ut. Jeg ser derfor ikke mange grunner til at hjemmelaget skal beholde noen av poengene her.

Fordi Tottenham ser virkelig ut til å ha funnet formen. Med unntak av ett Europa League-oppgjør med «reservelaget», så har de ikke tapt siden seriepremieren. Det resulterer i tredje plass, to poeng bak Liverpool. Når Liverpool møter Man City, kan det være muligheter for å klatre enda ett hakk i helgens runde. Jeg tror de gjør jobben og vel så det.

Oddstips: Tottenham (-1 asiatisk handikap) @ 1.88 hos Nordicbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s