Oddstips til runde 23 (Eliteserien)

Bendik Rise

Full runde i Eliteserien også til helga. Odd og Viking skal spille to tette kamper noe som kan slå ut for lagene. Vi har uansett oddstips til både lørdag og søndag.

Odd – Sarpsborg 08 (lørdag 18.00)

Runden sparkes i gang i Skien der Odd tar imot Sarpsborg. Hjemmelaget vant komfortabelt i Aalesund (0-3) sist helg og er nå tilbake på hjemmebane. Der har de vunnet seks på rad og har igjen gjort Skagerak Arena til en fryktet bane. I de fem siste har de scoret minst to mål hver kamp, mens de har holdt nullen bare én gang (sist mot Stabæk). Denne og neste kamp (hengekampen mot Viking) kan fort bli avgjørende for sesongen til Odd, men med begge på hjemmebane er det gode muligheter for å ta inn poeng på pallen.

Sarpsborg 08 står med 2-2-1 på sine siste fem der de to siste kampene er tapt. På bortebane er det hakket verre med 1-1-3 på sine siste reiser der seieren var mot tafatte Aalesund. På disse kampene har de scoret bare tre mål og gått målløse av banen i de to siste kampene borte. Mot et så godt hjemmelag som Odd tror jeg hjemmelaget vil stå igjen med alle poengene her – og det til fin odds.

Oddstips: Odd vinner @ 2.10 hos Nordicbet

Haugesund – Aalesund (lørdag 20.30)

Senere på kvelden reiser Aalesund til Haugesund og møter et hjemmelag i fin form. De har vunnet to på rad, samt holdt nullen i begge. På hjemmebane har de 3-1-1 på de fem siste der fire av de fem kampene har endt med over 2,5 mål. Haugesund har scoret minst to i hver av disse og mot Aalesund tror jeg de fortsetter med det denne runden.

Aalesund fortsetter å tape og har nå ni tap på rad. De siste fem kampene har også alle kampene endt over 2,5 mål. På de to siste har de heller ikke scoret. Jeg synes ikke oddsen på Haugesund-seier er veldig fristende så da blir det en mindre innsats på noe mer fristende. Jeg står mellom å legge til over 2,5 mål eller at Haugesund holder nullen, og heller mot det siste da oddsen der er finere.

Oddstips: Haugesund vinner og holder nullen @ 2.35 hos Nordicbet

Sandefjord – Brann (søndag 18.00)

Strømsgodset – Vålerenga (søndag 20.30)

I mangelen på gode singelspill leter vi fram en dobbel til søndag. Sandefjord og Brann har begge spilt flere kamper nå uten de store målfestene. Tre av Sandefjords siste fem kamper har endt under 1,5 mål og samtlige under 3,5 mål. For Brann sin del har de under 2,5 i tre av fem, samt under 3,5 i fire av de fem siste kampene.

Strømsgodset spiller jevne kamper om dagen, men har seks(!) uavgjorte og to tap på deres siste åtte kamper. Søndagens motstander Vålerenga har tre seire og én uavgjort på de siste fem der tapet kom på Aspmyra mot Bodø/Glimt. De slo også Sandefjord 0-3 sist bortekamp. Jeg tror de får med seg minst ett poeng.

Oddstips:
Under 3.5 mål @ 1.33
Vålerenga (+1) @ 1.38

Oddsdobbel @ 1.84 hos Nordicbet

*I tillegg er det verdt å merke seg at Odd og Viking møtes onsdag. Dersom Odd fortsetter sin gode form på hjemmebane og Viking sliter også i helga, så har jeg stor tro på hjemmeseier også der.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s