Tips til runde 4 i Premier League 20/21

Bendik Rise

Runde fire av Premier League er rett rundt hjørnet før landslagspause. Det scores masse mål i England om dagen der de aller fleste lagene er involvert i målrike kamper. Vi har gode spill på at det gjentar seg i helgen.

Everton – Brighton (lørdag 16.00)

Vi starter i Liverpool der formlaget i blått tar imot Brighton. Everton står med tre strake seire, der to av de er tatt på bortebane. De har scoret åtte mål i ligaen, samt bøttet inn i Carabao cup. Dominic Calvert-Lewin står med fem scoringer og scoret også hattrick i midtuken i 4-1-seieren over West Ham. Ancelottis menn står med seks av seks seire denne sesongen der fem av de har endt med over 2,5 mål (fire med mål til begge lag).

Bortelaget Brighton har startet sesongen friskt, selv om de bare har tatt tre poeng. Da må det nevnes at de har møtt både Chelsea og Manchester United. De har uansett imponert mange med sitt gode spill og scoret seks mål (6-6 i målforskjell). Det har blitt scoret over 2,5 mål i samtlige kamper, mens i to av de har begge lagene funnet veien til mål. Jeg har vanskelig for å tro at det plutselig skal bli lite mål her med to gode angrepslag. Oddsen er også pen.

Oddstips – Over 2.5 mål @ 1.87 hos Nordicbet

Leicester – West Ham (søndag 13.00)

Søndag tar serielederen imot West Ham på King Power Stadium. Leicester tok en råsterk seier (2-5) mot Manchester City sist helg. De står nå med ni poeng av ni mulige og har scoret hele 12 mål. Det viser at Leicester skal være med å kjempe i toppen også i år. Samtlige av kampene deres har naturligvis endt med over 2,5 mål, mens de har sluppet inn to mål i to av dem. På hjemmebane spilte de 4-2 sist mot Burnley.

West Ham kommer, i likhet med Leicester, ifra en sterk seier forrige runde der de slo Wolves 4-0. Dog fikk de seg en irettesettelse da de tapte 4-1 for Everton i Carabao cup, men med flere nøkkelspillere hvilt. Selv om West Ham har variert noe i deres første kamper har de blitt bedre og bedre. Derfor tror jeg vi kan få en veldig interessant og, ikke minst, målrik kamp her. Det spilles til fin odds.

Oddstips – Begge lagene scorer og over 2.5 mål @ 1.92 hos Nordicbet

Wolverhampton – Fulham (søndag 15.00)

Til slutt tar vi med et spill mellom to av bunnlagene. Wolverhampton vant sin første kamp, men har etter det tapt begge. Den ene mot Man City og den andre i et knusende nederlag for West Ham sist helg. Nå møter de ligaens hittil dårligste lag og bør absolutt slå tilbake her for å kunne være greit fornøyde med seriestarten.

Fulham har startet sesongen med tre tap og sluppet inn tre, fire og tre mål i deres første tre kamper. I kampen mot Leeds holdt de på å ta igjen Leeds sin 4-1-ledelse, mens det ble 0-3-tap i de to første hjemmekampene. Nå møter de et revansjesugent Wolves og jeg tror ikke de kommer til å holde de unna. Da er oddsen på flere Wolves-mål meget spillbar.

Oddstips – Wolves over 1.5 mål @ 1.74 hos Nordicbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s