Oddstips til runde 3 i Premier League

Bendik Rise

Premier League begynner å ta form etter to spilte runder for de fleste. Manchester-lagene er også i gang, men med ulikt hell i første kamp. Til helgens kamper har vi funnet noen gode spill som vi tror gir penger i kassa.

Burnley – Southampton (lørdag 21.00)

Lørdag kveld spilles sesongens første kamp på Turf Moor når Southampton er gjester. Burnley tapte forrige helg for Leicester (4-2) på bortebane, men har både før og etter vunnet og tatt seg videre i Carabao cup. Hjemmelaget er sånn sett i rute. De avsluttet også sesongen fint i fjor med bare to tap på sine ni kamper etter coronapausen. Burnley er også et godt hjemmelag og Turf Moor er ikke noen walkover for noe lag.

Southampton har skuffet i sesongstarten med to tap (for Crystal Palace og Tottenham). I første kamp slet de mot Crystal Palace, men de spilte en god førsteomgang mot Tottenham før det raknet totalt i andre. Innimellom disse to kampene røk de også ut av Carabao cup med toppet lag. Dersom Southampton fortsetter med sitt noe naive spill tror jeg de kan glemme å ta med seg poeng hjem. Med såpass god odds for hjemmeseier prøves det med sikkerhetsmargin.

Oddstips – Burnley eller uavgjort – 1.71 hos Nordicbet

Man City – Leicester (søndag 17.30)

Søndag venter en av rundens godbiter når Leicester gjester den blå delen av Manchester. Hjemmelaget vant sin første kamp 3-1 over Wolverhampton etter en solid førsteomgang og en ikke fullt så solid andreomgang der de slapp Wolverhampton inn i kampen. I en litt annen formasjon får de Bruyne ennå mer kreativ frihet fremover i banen, noe som er skummelt for enhver motstander. Det kan uansett være noen utfordringer i ny formasjon for hvilket som helst lag, også for Man City. Avsluttet forrige sesong med et baklengs eller to i kampene selv om de vant også da.

For Leicester sin del har de startet sesongen som de startet i fjor. Full pott og sju mål på de to første kampene er meget godkjent for Brendan Rodgers´ menn. Vardy scoret to på straffe i første kamp, mens resten av målene har kommet fra ulike målscorere. Det viser at Leicester har flere som kan score og dermed har flere strenger å spille på. For et kontringssterkt Leicester i målform tror jeg også de kan finne nettmaskene her.

Oddstips – Begge lagene scorer – 1.77 hos Nordicbet

Liverpool – Arsenal (mandag 21.00)

I rundens siste kamp er det duket for toppoppgjør mellom Liverpool og Arsenal. Begge lagene står med full pott etter to runder med bortelaget hakket foran med bedre målforskjell. Liverpool startet med målfest og 4-3 over Leeds i premieren og fulgte opp med 0-2 på Stamford Bridge. Det er med andre ord i rute med tre mål i snitt per kamp. Hjemme på Anfield ga de bort poeng ved bare ett tilfelle i fjor og det ble scoret over 3,5 mål i snitt per kamp.

Arsenal vant komfortabelt 3-0 i seriepremieren mot Fulham, mens de slet noe mer mot West Ham sist helg. De vant uansett 2-1 til slutt etter scoringer av Lacazette og Nketiah. Etter de to kampene synes jeg det er vanskelig å plassere Arsenal helt ennå, men også de er involvert i målrike kamper med tre per kamp. Selv om Arsenal til slutt vant det samme oppgjøret i Community Shield etter straffer (1-1 etter fulltid) tror jeg Liverpool trekker det lengste strået hjemme på Anfield. De skal være et bedre lag på papiret og det tror jeg de er også på gresset. I et oppgjør med historisk mange mål og angrepsvillige lag tror jeg det skjer med mange mål involvert.

Oddstips – Liverpool vinner og over 2,5 mål – 2.06 hos Nordicbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s