Oddstips Eliteserien – runde 18

Bendik Rise

Kampene kommer tett som hagl for lagene som spiller ute i Europa. Molde tok seg videre etter straffekonkurranse og både Rosenborg og Bodø/Glimt fulgte opp med seier. Uansett er det ny runde med Eliteserie-fotball for samtlige lag og vi har oddstipsene.

Rosenborg – Haugesund (søndag 18.00)

I hovedrunden tar Rosenborg imot Haugesund på Lerkendal. Åge Hareides menn tok seg lett videre i Europa League torsdag og skal nok være klare til kamp igjen til søndag. Syv av de siste åtte kampene deres har endt med både mål begge veier og over 2,5 mål. De to siste i ligaen har endt 2-2 og senest 3-3 i Hareides debut.

Haugesund er noe variable, men i likhet med Rosenborg her Haugesund vært involvert i målrike kamper den siste tiden. Fire av deres fem siste kamper har endt med scoring til begge lag og over 2,5 mål. På bortebane har dette skjedd i deres to siste kamper.

Jeg tror at Rosenborg kan finne nettmaskene flere ganger her, men også slippe til noe. Jeg kunne lagt på mål til begge lag, men safer litt om Rosenborg skal klare å holde tett.

Oddstips – Over 2,5 mål

Odds – 1.75 hos Nordicbet

Innsats – 8 enheter

Viking – Aalesund (søndag 18.00)

Samtidig møtes Viking og Aalesund. Viking spilte Europa League-kvalik så sent som torsdag, men tapte 0-2 og er dermed ute av den kvalifiseringen. I hjemlig serie er Viking i fyr og flamme om dagen, og har truffet med toppformen inn mot kvalifiseringen. De har nå vunnet tre på rad, to av de med mer enn ett mål. På hjemmebane slo de Molde 3-2 sist og står med 2-2-1 på sine siste fem hjemme.

På motsatt banehalvdel står et Aalesund-lag som har vunnet én kamp hittil i år. De har tapt fire på rad, hvorav de to siste under Lars Arne Nilsen. De har begge endt 1-0 noe som er framgang for Aalesund. De vil nok fortsette å prøve og holde tett bakover, spesielt mot dette Viking-laget. Med toppscorer Holmbert Fridjonsson svært usikker til kampen tror jeg de fort kan gå målløse av banen for tredje kamp på rad. Derfor prøves to spill.

Oddstips – Viking (-1,0 asiatisk handikap)

Odds – 1.75 hos Nordicbet

Innsats – 6 enheter

Oddstips – Viking vinner og holder nullen

Odds – 3.50 hos Nordicbet

Innsats – 2 enheter

Odd – Stabæk (søndag 20.30)

Til slutt tar vi med et spill fra hovedkampen søndag kveld der Odd tar imot Stabæk. Hjemmelaget fikk rundjuling i Bodø sist helg og klør nok etter å «hevne» det. De har tapt sine to siste bortekamper (Molde og B/G), men på hjemmebane har de vært solide. Der har de nemlig vunnet fem strake, sist 6-1 mot Mjøndalen.

Stabæk på sin side tok sin første seier forrige helg etter sju kamper uten. De befinner seg uansett på nest siste plass på formtabellen med fem poeng. På bortebane har de spilt halvparten av kampene deres uavgjort og har sånn sett en ok bortestatistikk. Jeg tror likevel at Odd blir for sterke her og tar seieren.

Oddstips – Odd vinner

Odds – 1.75 hos Nordicbet

Innsats – 7 enheter

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s