Oddstips Eliteserien – runde 17

Bendik Rise

Eliteserien er endelig tilbake etter en helg med landslagsfotball. Molde og Start har spillefri, men vi har flere gode spillobjekter på andre lag.

Bodø/Glimt – Odd (søndag 18.00)

I hovedrunden søndag tar serielederen imot Odd på Aspmyra. Bodø/Glimt leder ligaen med hele 10 poeng, noe som kan øke til 13 denne helgen da Molde allerede har spilt sin kamp. De har fortsatt til gode å tape og fortsatt til gode å spille en kamp med under 2,5 mål. På hjemmebane har de også sluppet inn mål i fire av de fem siste kampene deres.

Odd på sin side scoret hele seks mål mot Mjøndalen før pausen, og har nok hatt en fin pause etter det. Begge lagene har scoret og det har blitt scoret minst tre mål i tre av deres fem siste kamper. Selv om det har blitt mindre mål i deres bortekamper i det siste, så tror jeg Bodø/Glimt vil føre an her. Det kan bli en jevn kamp, men jeg tror også på et målrikt oppgjør.

Oddstips – Begge lagene scorer og over 2,5 mål

Odds – 1.69 hos Nordicbet

Innsats – 5 enheter

Godset – Rosenborg (søndag 18.00)

Søndag samme tid møtes Strømsgodset og Rosenborg i Drammen. Hjemmelaget er i dårlig form og har bare tatt fire poeng på sine siste fem kamper. På Marienlyst er ikke statistikken veldig mye bedre med to seire og tre tap, blant annet de to siste mot Sandefjord og Viking. Strømsgodset bør ha brukt landslagspausen for å beholde noen av poengene i Drammen.

For her skal nemlig Åge Hareide (igjen) debutere som Rosenborg-trener. Det er en mann jeg har tro på skal løfte Rosenborg igjen. Pausen kom på et ypperlig tidspunkt og har nok blitt brukt godt av denne mannen. Formen før pausen kan heller ikke sies noe på med fire seire og én uavgjort på de fem siste kampene. På bortebane slo de sist Mjøndalen. Et bortelag med en ny entusiasme mot et hjemmelag i dårlig from. Med såpass høy odds spilles ren borteseier her.

Oddstips – Rosenborg vinner

Odds – 2.00 hos Nordicbet

Innsats – 7 enheter

Vålerenga – Brann (søndag 20.30)

I hovedkampen får vi servert en skikkelig godbit fra hovedstaden der Brann gjester Vålerenga. Her har vi et hjemmelag som er veldig variable. To seire, én uavgjort og to tap på de siste fem er fasit, der alle kampene har endt 2-1/1-2 bortsett fra den uavgjorte (2-2). På Intility har tre av de fem siste endt med begge lagene scorer og over 2,5 mål.

For Brann sin del har begge lagene scoret i tre av deres fem siste kamper. Det har vært litt vanskelig å spå kampene deres etter Kåre Ingebrigtsen tok over i Bergen. De står uansett med to seire, én uavgjort og ett tap siden. Det kan bli en tett kamp søndag kveld og jeg tror vi får mål. 1-1 er heller ikke et usannsynlig resultat i denne kampen.

Oddstips – Begge lagene scorer

Odds – 1.62 hos Nordicbet

Innsats – 5 enheter

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s