Oddstips Eliteserien – runde 16

Ny runde med Eliteserie står for tur. Vi har selvsagt flere oddstips til noen av kampene, alle på søndag denne gangen.

 

Odd – Mjøndalen (søndag 18.00)

I hovedrunden søndag tar Odd imot Mjøndalen på Skagerak Arena. Odd har vært i strålende form den siste tiden, selv om de tapte 2-0 på Aker Stadion. På hjemmebane har det uansett fungert og de har tatt 13 poeng på de siste fem kampene. De tre siste har også endt med scoring begge veier og over 2,5 mål. Likevel har de bare 7-4 i målforskjell på de siste fem.

Mjøndalen har også vunnet et par kamper før også de tapte forrige helg for Rosenborg. De ser mer gjerrige ut om dagen og skal først og fremst stenge igjen bakover. Det kan sies og fungere sånn passe med 2-7 i målforskjell på de siste fem kampene. Jeg tror de vil prøve å mure igjen bakover og satse på å få noen kontringsmuligheter her. Uansett tror jeg Odd vil bli for sterke, men det kan fort bli en jevn kamp med mye stanging så holder meg unna målspill. 1-0?

Oddstips – Odd vinner
Odds – 1.62 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


tidlig utbetaling nb

Rosenborg – Stabæk (søndag 18.00)

På Lerkendal kommer Stabæk på besøk. Rosenborg spilte Europa League-kvalifisering senest torsdag, men det på hjemmebane. Derfor tror jeg ikke det blir mange problemer i et ellers greit kampprogram. I Eliteserien har det blitt fire seire på de fem siste for trønderne og befinner seg dermed på toppen av formtabellen. Fire av de fem har også endt med over 2,5 mål. Det samme statistikken er ennå bedre hjemme og gjelder der for samtlige av de siste fem kampene med fem seire.

Stabæk på sin side er i forferdelig form. Har ikke vunnet siden de møtte Aalesund på Color Line (tre uavgjorte og tre tap siden). Det har også blitt 11 baklengs. I deres to siste bortekamper har de sluppet inn tre mål i begge. I en så tøff bortekamp tror jeg ikke de klarer å snu denne trenden her. Safer med over 1,5 mål, men for høyere odds kan over 2,5 mål fint prøves.

Oddstips – Rosenborg vinner og over 1,5 mål
Odds – 1.76 hos Nordicbet
Innsats – 8 enheter


Start – Aalesund (søndag 18.00)

Til slutt tar vi med et noe utradisjonelt tips fra en Aalesund-kamp. Det er nemlig bunnoppgjør og Lars Arne Nilsens debut. I en kamp der begge er avhengig av poeng, og da spesielt Aalesund, tror jeg det kan bli tett og jevnt. Selv om Aalesund har sluppet inn mange, mange mål tror jeg de kan få en defensiv boost med ny trener her. Start er også gjerrige på hjemmebane og har bare sluppet inn to mål etter femmålstapet for Odd (fem kamper siden). Selv om det er helt andre omstendigheter her tar vi også med oss at fjorårets oppgjør mellom lagene i Kristiansand endte 0-1. I en kamp begge lag fort kan føle litt på det, tror jeg faktisk det kan bli få mål her, og det får vi fin og spillbar odds på.

Oddstips – Under 3,5 mål
Odds – 1.71 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s