Oddstips Eliteserien – runde 15

Bendik Rise

Eliteserien er straks halvspilt med full runde til helgen. Hovedrunden spilles lørdag denne gangen, samt én kamp mandag. Vi har flere oddstips til runden.

Molde – Odd (lørdag 15.00)

Allerede 15.00 lørdag gjester Odd Aker Stadion og Molde. Der møter de et hjemmelag i forholdsvis dårlig form i serien. Siden deres første tap (mot Bodø/Glimt) har det blitt ytterlige tre tap (alle 2-1) og bare to seiere i samme periode. De er også inne i et tøft program med Champions League-kvalifisering og spilte senest onsdag. Selv om det etter hvert ble en overkommelig kamp kommer man ikke bort fra belastningen. Selv om Eikrem gikk av etter 75 skal man ikke se bortifra at han starter på benk her i tillegg til flere rotasjoner.

Odd, derimot, kan vise til meget god form. Har vunnet fem kamper på rad, deriblant mot Rosenborg, og topper med det formtabellen. De befinner seg også på tredje plass, bare tre poeng bak lørdagens motstander. Selv om Molde pleier å være et sterkt hjemmelag så tapte de sist for Brann. Med tette kamper og sannsynlig rotasjon har jeg troen på at et Odd-lag i kjempeform får med seg noe her.

Oddstips – Odd +0.5 @ 2.08 hos Nordicbet

Bodø/Glimt – Start (lørdag 18.00)

Senere på kvelden barker serielederen Bodø/Glimt og Start sammen på Aspmyra. I likhet med Molde skal også Bodø/Glimt ut i Europa-kvalifisering, men de starter ikke før påfølgende uke og med fire hviledager etter lørdagens kamp. Hjemmelaget har fortsatt til gode å spille en målfattig kamp i år, da alle har endt med tre mål eller flere. På hjemmebane har det blitt 21 mål på seks kamper, som tilsvare 3,5 mål i gjennomsnitt.

Mot et Start-lag som slipper inn over to mål i gjennomsnitt på bortebane tror jeg det snittet fort kan forsterkes her. Vi får uansett forferdelig odds på mål her, så derfor prøves det et målscorerspill. Med Kasper Junkers sannsynlige fravær, er det andre spillere som må stå for målene. Boniface tar nok hans plass, men jeg ser heller til kantene. Hauge og Zinckernagel står med åtte mål hver hittil. Hauge leder den statistikken på hjemmebane med fire mot to, og det med én kamp mindre spilt. Når vi får grei odds på Hauge, som sannsynligvis er straffeskytter, prøves det.

Oddstips – J.P. Hauge scorer – 2.10 hos Nordicbet

Vålerenga – Sandefjord (lørdag 18.00)

I Oslo møtes Vålerenga og Sandefjord. Hjemmelaget kommer fra et surt tap i Kristiansand som endte 2-1 til Start. De står med to seire, én uavgjort og to tap på de fem siste, men har møtt tøff motstand. Det har også blitt flere mål i de siste kampene der fire av de fem siste har endt med over 2,5 mål i tillegg til at begge lagene har funnet nettmaskene. Det samme gjelder for tre av deres fem siste på Intility.

Lørdagens motstander Sandefjord er i bedre form med ni poeng på de fem siste. De holdt også på å ta poeng mot Bodø/Glimt sist, men tapte knepent 2-1. Bortelaget er også involvert i målrike kamper med over 2,5 mål i fire av de fem siste. Også i disse har begge lagene scoret i de samme kampene, og det samme gjelder for deres fem siste bortekamper. Jeg tror det kan bli målrikt også her, og vi får best odds på over 2,5 mål kontra begge lag scorer. Eventuelt kan en kombinasjon prøves til 2.05 i odds.

Oddstips – Over 2,5 mål – 1.74 hos Nordicbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s