Runde 12 i Eliteserien

Ny Eliteserierunde og nye oddstips. Vi har oddstips til både lørdag og søndag, samt en dobbel fra begge dager.

 

Brann – Vålerenga (lørdag 20.30)

Hjemmelaget sliter litt for tiden og har ikke vunnet på fire kamper (to uavgjorte og to tap). Sist ble det 1-3-tap i Drammen. Etter forrige seier har bergenserne kun scoret tre mål – alle signert Gilbert Koomson, som har scoret over halvparten av Branns mål denne sesongen (åtte av 15). Bortsett fra det sliter de fremover. Tre av de siste fem kampene til Brann har endt under 2,5 mål, samt de to siste på hjemmebane.

Vålerenga har vært gode bakover mot lag «midt på tabellen». Før 4-1-tapet for Molde holdt de nullen fire kamper på rad – alle med under 2,5 mål. Men i likhet med Brann er heller ikke de voldsomme å score mål med fem nettkjenninger på de fem siste kampene. Samtlige av de fire siste kampene innbyrdes har endt under 2,5 mål, noe jeg også tror på her.

 

Oddstips – Under 2,5 mål
Odds – 1.99 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


bundesliga boost nb

Start – Mjøndalen (søndag 18.00)

I søndagens hovedrunde møtes Start og Mjøndalen til bunnoppgjør. Førstnevnte står med null seire og nedrykksplass, mens gjestene ikke har tatt poeng på syv runder og har med det falt ned til kvalikplass. En svært viktig kamp med andre ord. Jeg synes uansett at Start har vist tegn til bedring, selv om de tapte for Aalesund sist. Før det tok de poeng mot både Rosenborg, Brann og Stabæk – to av de på hjemmebane. Start har med sine seks uavgjorte flest i ligaen.

Mjøndalen har ikke tatt poeng siden de vant i Aalesund, men kanskje kan de få med seg noe når de igjen møter et nedrykkslag. Bortsett fra sist når de spilte med én mann mindre store deler av kampen, har de tapt kun med ett mål. De spiller mange jevne kamper. Det tror jeg vi får her også. Med uavgjortkongene Start og Mjøndalen som sårt trenger poeng tror jeg på uavgjort også her.

 

Oddstips – Uavgjort (pengene tilbake ved U)
Odds – 1.99 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Sandefjord – Molde (lørdag 18.00) / Bodø/Glimt – Strømsgodset (søndag 18.00)

Molde reiser til Sandefjord som kun har scoret to mål på sine fire siste. Disse to kom mot Mjøndalen og Aalesund. Molde scorer mye, med 17 mål på sine siste fem kamper, hvorav fire av de sist mot Vålerenga med både Eikrem og James på benken. Her tror jeg de vinner med flere mål.

Bodø/Glimt gikk, som meldt, på sitt første poengtap i midtuken. Dette selv med to scoringer. De viser at de fortsatt kan score flere mål og har vunnet seks av sine ti seire med minst to mål. Mot et Strømsgodset-lag som ikke har scoret på tre bortekamper og tapt 2-0, 3-0 og 2-0 tror jeg hjemmelaget kan vinne med mange mål her.

Oddstips – Molde (-1,5 asian handicap) * Bodø/Glimt (-2 asian handicap)
Odds – 2.05 * 1.82 = 3,73 hos Nordicbet
Innsats – 3 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s