Oddstips til runde 10 i Eliteserien

Bendik Rise

Den tiende runden i Eliteserien står for tur og endelig møtes de to ubeseirede topplagene. Helgens oddstips inneholder noe høyere odds, så her er det mulig å hente gode penger.

 

Bodø/Glimt – Molde (søndag 18.00)

Helgens første tips kommer fra nord i toppoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Molde. Begge lagene har vært suverene hittil denne sesongen og står med kun ett poengtap til sammen (KBK – Molde, 2-2). De har med det en luke på elleve og ni poeng ned til Vålerenga på tredjeplass, så denne kampen kan bli betydningsfull for ligagullet.

Hjemmelaget har så langt scoret 35 mål på sine ni kamper (sju foran Molde), og kampene deres snitter på fem mål per oppgjør. Bare to av deres ni seire har endt med «kun» tre mål – resten med flere. De fikk en veldig komfortabel 3-0-ledelse over Mjøndalen sist, men rotet litt utover andreomgangen som gjorde kampen spennende og endte til slutt 2-3.

Molde kommer fra en sterk 0-4-seier over Strømsgodset og har med det ikke sluppet inn mål på tre kamper. På de samme tre kampene har de scoret til sammen 12 mål. Selv om Molde har vært gode bakover i det siste tror jeg de skal slite med å holde nullen her. Bodø/Glimt spiller såpass åpent at jeg tror det kan bli mange mål her etter hvert. Fjorårets oppgjør endte 3-2 og 4-2 – begge med hjemmeseier. Ikke se bort ifra at det kan bli en lignende affære her.

Oddstips – Over 3,5 mål
Odds – 2.01 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


tidlig utbetaling nb

Start – Stabæk (søndag 18.00)

I motsatt ende av landet skal Start møte Stabæk. Et hjemmelag som, i likhet med Aalesund, ikke har vunnet ennå i årets Eliteserie. De virker likevel til å ha noe på gang, med poeng både mot Rosenborg (hjemme) og Brann (borte). Sett bort ifra 0-5-kollapsen mot Odd har de kun ettmålstap i tillegg til sine fem uavgjorte kamper. Etter helgens runde møter de Aalesund i det som kan bli en uhyre viktig kamp i bunnstriden. Da vil de nok ha med seg en godfølelse dit.

Det er en godfølelse som Stabæk allerede har. Tok seg med seier sist helg opp til femteplass på tabellen med like mange poeng som Rosenborg. På de siste fem kampene har de tre seire, én uavgjort og ett tap. I de to siste bortekampene har det blitt seier med 1-2 i Kristiansund og 1-3 i Ålesund.

Jeg tror dette kommer til å bli en jevnspilt kamp, slik som de fleste av Start sine kamper. To lag som på hver sin måte er på oppadgående kurve. Start har flest uavgjorte i ligaen sammen med Kristiansund, men jeg tror de kan lede den statistikken alene etter helgens runde.

Oddstips – Uavgjort (pengene tilbake ved borteseier)
Odds – 2.13 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Haugesund – Rosenborg (søndag 20.30)

Til slutt tar vi med et spill til hovedkampen søndag. Haugesund, som nå faktisk er på vei til å bli ett bunnlag, tar imot Rosenborg. Søndagens hjemmelag har tre tap på rad uten å score et eneste mål. To av de kampene har vært hjemme på eget gress. Haugesund har så langt scoret bare seks mål, noe som er færrest i ligaen. Mot et Rosenborg-lag som har fått litt sving på sakene kan dette bli tøft.

For Rosenborg har ennå ikke tapt siden Hornelands avskjed. Med fire seire og to uavgjorte befinner de seg på tredjeplass på formtabellen, kun slått av Bodø/Glimt og Molde. På de siste fem kampene har de sluppet inn bare to mål. Sparte Reginiussen sist og jeg vil tro at han er tilbake i lagoppstillingen igjen til denne kampen.

Jeg tror Rosenborg fortsetter sin fine form og tar med seg tre poeng fra et tamt Haugesund-lag. Om man vil krydre oddsen noe mer, kan man slenge på at de holder nullen i tillegg.

Oddstips – Rosenborg vinner
Odds – 2.20 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s