Oddstips: Eliteserien (runde 8)

Bendik Rise

Ny midtukerunde i Eliteserien står for tur. Bodø/Glimt og Molde beholder sin luke, mens Rosenborg klatrer. Vi har oddstips til alle deres kamper.

 

Bodø/Glimt – Kristiansund (onsdag 18.00)

Vi starter i nord og oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Kristiansund. Hjemmelaget fosser videre, sist med 6-1 over Aalesund. Topper naturligvis tabellen med full pott og 30-7 i målforskjell etter syv kamper. Det gir et gjennomsnitt på over fem mål per kamp (over fire deres vei). De har uansett bare holdt nullen to ganger der én av de var med en mann mer store deler av kampen (Odd borte).

Onsdagens motstander har, etter 0-0 i seriestarten, også spilt målrike kamper. Samtlige oppgjør etter den første kampen har endt med scoring begge veier og minimum tre mål. Det gjelder både for deres hjemme- og bortekamper. Med en så ekstrem statistikk for begge lag, må man nesten tro at det blir mye mål også her.

Oddstips – Begge lagene scorer og over 2,5 mål
Odds – 1.69 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


tidlig ubetaling nb

 

Molde – Viking (onsdag 18.00)

Vi beveger oss et lite hakk nedover på tabellen der serietoeren tar imot Viking. Molde var igjen solide i helgens kamp mot Haugesund og vant til slutt 3-0. Står med seks seire og én uavgjort på sine første sju kamper. Likevel er de bak Bodø/Glimt og slik de ser ut om dagen, så må nok Molde vinne det aller meste. Selv med noe rullering, så vil nok Erling Moe stille tilnærmet sitt beste mannskap. Fem av deres seks seire har endt med mer enn to mål i kampen.

Viking har så langt bare vunnet én kamp (Sandefjord hjemme), og det kan se ut som de får en tøffere sesong i år enn i fjor. Tapte sist på overtid hjemme mot Odd så de tar nok ikke med seg enormt med selvtillit til onsdagens kamp. I tillegg til seieren over Sandefjord, har de to 1-1 kamper og fire tap. Alle de fire tapene har endt med over 2,5 mål. Jeg tror dette gjentar seg for siddisene i Møre og Romsdal.

Oddstips – Molde vinner og over 2,5 mål
Odds – 1.79 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

 

Start – Rosenborg (torsdag 20.30)

Over på torsdagen da Rosenborg reiser til Sørlandet for å møte Start. Hjemmelaget er ett av to lag som ennå ikke har vunnet i årets Eliteserie og står med fattige tre poeng. På de siste fem kampene har det blitt bare ett. Mot et Rosenborg-lag i fin flyt tror jeg de kan få det veldig tøft her.

Rosenborg har, etter Hornelands avskjed, tatt tre seire og spilt en uavgjort. De to siste kampene har begge endt med 3-0-seier. Positiviteten og flyten ser ut til å ha returnert til Lerkendal. I tillegg har nysigneringen Torgeir Børven kommet i gang og fikk sin første scoring sist mot Strømsgodset. I innbyrdes oppgjør har Rosenborg en ellevill statistikk. På de siste ti oppgjørene mellom lagene har trønderne vunnet samtlige. På Sør Arena har de spilt én uavgjort og vunnet resten siden siste tap i 2007. Jeg tror Rosenborg fortsetter sin fine form.

Oddstips – Rosenborg (-1 asian handikap)
Odds – 2.00 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s