Oddstips til runde 6 i Eliteserien

Bendik Rise

Runde seks i Eliteserien står for tur før en midtuke uten kamper. Ligaen har begynt å sette seg der Bodø/Glimt og Molde har fått et lite forsprang. I en runde jeg synes det er vanskelig å finne gode spill, har jeg likevel sett meg ut noen spillbare objekter.

Noe rotasjon i lagene kan forekomme, så derfor kan det være lurt å avvente til lagoppstillinger kommer (slik som i Aalesund – Mjøndalen sist for eksempel).

 

Vålerenga – Aalesund (lørdag 18.00)

Lørdag reiser Aalesund til hovedstaden og skal møte Vålerenga. Hjemmelaget tok med seg ett poeng fra Lerkendal onsdag, noe de var greit fornøyde med. De står med åtte poeng og 7-8 i målforskjell i det som kan sies å være en middels sesongstart for Fagermos menn. Jeg vil uansett tørre å påstå at de har vist bedring, spesielt etter 1-4-tapet for Odd.

Aalesund, derimot, har fått en marerittstart på sesongen. Med bare to poeng befinner de seg på nedrykksplass, kun foran Sarpsborg 08. Bakover greier de ikke å tette igjen og har sluppet inn over tre mål i gjennomsnitt (17 mål på fem kamper). Med Daniel Gretarsson fortsatt ute tror jeg Vålerenga skal kunne score både én og to ganger her.

Oddstips – Vålerenga over 1,5 mål
Odds – 1.64 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


tidlig ubetaling nb

Strømsgodset – Kristiansund (søndag 18.00)

Videre skal vi til Drammen der Kristiansund gjester Strømsgodset. Drammenserne tapte sin første kamp i midtuken, mens Kristiansund fortsatt er ubeseiret etter deres sene straffescoring mot Molde. Strømsgodset har scoret i alle sine kamper, bortsett fra sistnevnte (som var på gress), mens bortelaget har scoret minst to mål i sine fire siste kamper.

Selv om Strømsgodset var noe tamme sist, tror jeg på flere mål i denne kampen. Historikken mellom lagene viser også til mye mål, spesielt på Marienlyst der det har endt 4-2, 2-3 og 2-3 de tre seneste årene. Derfor blir spillet som følger:

Oddstips – Over 2,5 mål
Odds – 1.74 hos Nordicbet
Innsats – 3 enheter


 

Molde – Mjøndalen (søndag 18.00)

Molde tar imot Mjøndalen søndag, etter 2-2 sist mot KBK. Moldenserne hadde seieren i sin hule hånd helt tilde  fikk straffe mot seg på overtid. Jeg synes uansett Molde slet litt denne kampen, og skapte svært lite foran mål. De hadde faktisk bare ett skudd på mål, noe som er uvanlig for dette laget. Med bare to dagers pause etter den tøffe bortekampen tror jeg faren for rotasjon er stor her. Eikrem, som har blitt tatt av relativt tidlig tidligere, spilte også 85 minutter.

Mjøndalen, på sin side, har fått en dag ekstra hvile, samt at de kunne bytte en del spillere tidlig mot Aalesund. I tillegg tar de med seg en god følelse og tre gode poeng fra midtuken. Bruntrøyene har vært gjerrige bakover hele sesongstarten og har sluppet inn kun fire mål, hvorav to av de kom fra straffespark. Jeg tror faktisk Mjøndalen kan skape litt trøbbel for Molde her, spesielt om Eikrem med flere ikke starter. Som skrevet tidligere vil jeg avvente litt for å se lagoppstillinger.

Oddstips – Mjøndalen (+2 handikap)
Odds – 1.77 hos Nordicbet
Innsats – 3 enheter

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s