Oddstips: Eliteserien (runde 5)

Bendi Rise

Ny midtukerunde står for tur i det tette kampprogrammet. Det begynner å bli slitasje i lagene og de med de bredeste troppene kan fort få en liten fordel fremover. Vi har uansett oddstips til flere kamper.

 

Haugesund – Start (onsdag 18.00)

Onsdagens hjemmelag tok sin første trepoenger i 1-0-seieren over Sandefjord søndag. Fikk strammet inn bakover og holdt nullen for første gang i en ellers sjansefattig kamp. Nå er de tilbake på hjemmebane der de sist scoret to mot et Kristiansund-lag i god flyt.

Start, på den andre siden, lekker som en sil bakover. Odd ga seg ikke før de hadde puttet fem mål på sørlendingene i kampen som endte 0-5. På sine fire første kamper har de sluppet inn hele 12 mål og minst to i hver kamp. Jeg klarer ikke å finne mange grunner til at Start plutselig tetter igjen bakover. Derfor tror jeg på flere Haugesund-mål.

Oddstips – Haugesund over 1,5 mål
Odds – 1.70 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


tidlig utbetaling nb

Aalesund – Mjøndalen (onsdag 18.00)

Mjøndalen reiser nordvestover til Aalesund som tok sitt andre poeng i Eliteserien søndag. Hjemmelaget står med to uavgjort-kamper på rad, men ingen seiere så langt. Etter å ha sluppet inn 11 mål i de to første kampene, slapp de inn kun ett sist, og det på straffe helt mot slutten. De kan nok ikke friskmeldes helt ennå og i alle fall ikke når de må klare seg uten Gretarsson i forsvaret. Jeg tror derfor at Aalesund først og fremst vil forsøke å forsvare seg godt.

Det samme vil nok Vegard Hansens menn, noe de har vært svært gode til i starten av sesongen. De har kun sluppet inn tre mål, hvorav to av dem var mot et sterkt KBK-lag på  søndag. Har nok fortsatt mer å gå på fremover, men spesielt på bortebane er forsvarsspillet førsteprioritet. Jeg tror ikke det blir mye mål i denne kampen, og vi får såpass god odds at vi «safer» litt. Eventuelt kan det spilles under 2,5 mål eller kombineres med under 3,5 mål i Stabæk v Strømsgodset – en kamp som jeg også tror kan ende under 3,5 mål.

Oddstips – Under 3,5 mål
Odds – 1.45 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Kristiansund – Molde (torsdag 18.00)

Torsdag er det klart for naboduell på Nordmøre der Molde på andre plass gjester Kristiansund på tredje. Begge lag er ubeseiret, men står med henholdsvis 12 og 8 poeng. Begge lagene har møtt Rosenborg i målfattige oppgjør (0-0 og 1-0). I de seks andre oppgjørene (tre hver) har begge lagene scoret og det har endt med minst tre mål. Også i fjorårets oppgjør ble det mye mål og det endte til slutt med 3-2-seier til hjemmelaget (2-0 på Aker Stadion). Lagene møttes også i treningskamp etter corona-pausen i en kamp Molde vant 4-2. Med to lag som tilsynelatende er bedre fremover enn bakover og en god historikk tror jeg det kan bli mye mål også her.

Oddstips – Begge lagene scorer og over 2,5 mål
Odds – 1.86 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s