Oddstips til Eliteserien (runde 4)

Bendik Rise

En runde får så vidt avsluttet før vi er i gang med den neste. Allerede lørdag 18.00 sparker Start og Odd i gang den fjerde serierunden. Vi har selvsagt oddstips til noen av kampene.

 

Molde – Stabæk (søndag 18.00)

Molde har gått rett til toppen av tabellen sammen med Bodø/Glimt, og er de eneste lagene med full pott etter tre serierunder. Selv om ikke alt alltid stemmer, så har de så mange strenger å spille på – med Eikrem som dirigent. Tre mål, alle av forsvarere, borte mot Start sørget for seier på overtid i midtuken. Eikrem har blitt tatt av i alle kampene, og spilte under én time sist. Det betyr nok at han er klar igjen til start søndag. To kamper har endt med seier og fem mål til sammen, i tillegg til 1-0-seieren over Rosenborg.

Bortelaget Stabæk står med fem poeng på de tre første, noe de fint kan være fornøyde med. Har sluppet inn kun to mål, men begge de i bortekampen mot Vålerenga (2-2). Stabæk liker seg nok bedre hjemme på gress fremfor kunstgress (0-0 og 2-0 hjemme). Molde hadde et godt tak på Stabæk i fjor, med 3-0-seier på Aker Stadion, samt 2-1-seier på Nadderud. Jeg tror vi kan få et lignende scenario her og at Molde-toget dundrer videre.

Oddstips – Molde vinner og over 2,5 mål
Odds – 2.01 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


tidlig ubetaling nb

Mjøndalen – Kristiansund (søndag 18.00)

Bruntrøyene fra 3050 har fått en fin sesongstart med fem poeng på de tre første kampene. Når to av de er bortekamper, bør de være fornøyde med det. Seieren kom hjemme mot Sarpsborg forrige helg (1-0). Har 2-1 i målforskjell, noe som er relativt lite. De er gode bakover, men det har kanskje ikke løst seg helt fremover.

Søndag får de tøff motstand i Kristiansund som sparte mange av sine antatt beste spillere i bortemøtet med Haugesund. I likhet med Mjøndalen har Kristiansund også én seier (7-2 over Aalesund) og to uavgjorte (Rosenborg og Haugesund, begge på bortebane) på de tre første kampene. Jeg tror det blir en jevn affære søndag med to lag i grei form og en positiv start. Det kan fort ende i uavgjort, men tipset garderes da jeg mener Kristiansund er bittesmå favoritter.

Oddstips – Uavgjort (pengene tilbake ved borteseier)
Odds – 2.04 hos Nordicbet
Innsats – 4 enheter


 

Bodø/Glimt – Sarpsborg 08 (søndag 18.00)

Topp mot bunn – første plassen møter siste plassen. Hjemmelaget har startet sesongen råsterkt, sist med 3-2-seieren på Lerkendal som sørget for at Horneland måtte gå. De har i gjennomsnitt seks (!) mål per kamp med 13-5 i målforskjell. Holder ikke tett bakover, men når angrepsfotballen er som den er så gjør det ingenting.

Sarpsborg 08 fikk omsider hull på byllen mot Strømsgodset, men tapte likevel kampen 2-3. Det lugger veldig for Sarpsborg 08 om dagen og de har ikke tatt et eneste poeng hittil denne sesongen. Nå reiser de til en av de tøffeste arenaene i Norge. Jeg tror ikke Sarpsborg 08 får med seg noe her heller og går på sitt fjerde strake tap i Bodø. At det blir flere mål tror jeg også.

Oddstips – Bodø/Glimt vinner og over 1,5 mål
Odds – 1.86 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s