Oddstips: Eliteserien (Runde 3)

Bendik Rise

Eliteserien begynner å ta form. Molde og Bodø/Glimt fortsetter der de slapp i fjor og har, sammen med Brann, full pott etter de to første rundene. Ny runde starter allerede onsdag og vi har oddstips.

 

Start – Molde (onsdag 18.00)

Vi starter med tips fra Kristiansand der Start tar imot Molde. Hjemmelaget med to 2-2-kamper og to poeng på de to første rundene. De er skumle fremover, men ikke veldig solide bakover, noe resultatene gjenspeiler. Har møtt Strømsgodset og Sandefjord, noe som skal være svakere motstand enn onsdagens motstander.

Molde kommer fra en sterk 1-0 seier over Rosenborg og kommer med mye selvtillit etter de første serierundene. Leke James er tilbake etter suspensjon og denne Molde-stallen har så mye kvalitet at de tåler kampprogrammet bedre enn de fleste. Scorer vanligvis mye mål, noe som jeg tror gjentar seg her. Jeg tror både seier og flere mål noe vi får til meget fin odds.

Oddstips – Molde vinner og over 1,5 mål
Odds – 2.00 hos Nordicbet
Innsats – 8 enheter


tidlig ubetaling nb

Haugesund – Kristiansund (onsdag 18.00)

Videre skal vi til Haugesund som får besøk av Kristiansund. Lagene kommer fra to vidt forskjellige utgangspunkt som gjør inngangen til kampen veldig interessant. Hjemmelaget har et 6-1-tap for Bodø/Glimt med seg i sekken, samt en heller dårlig opplevelse i seriepremieren mot Brann (1-2). Grindhaugs menn har scoret bare to mål på de kampene – begge på straffespark. Til sammen har de bare fire skudd på mål (inkludert straffesparkene). Med andre ord har de ikke vært veldig farlige fremover.

Kristiansund har med seg en meget sterk 7-2-seier over AaFK, der de fort kunne ha scoret enda flere. I tillegg holdt de Rosenborg til 0-0 på Lerkendal. Det kan sies å være en solid seriestart og har spilt på seg mye selvtillit. Faren er om de ikke klarer å nullstille til neste kamp. Jeg tror de klarer det og til en spennende odds må dette prøves.

Oddstips – Kristiansund vinner
Odds – 2.09 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

Sarpsborg – Strømsgodset (torsdag 18.00)

Over til torsdagen og møtet mellom Sarpsborg 08 og Strømsgodset. Sarpsborg 08 sliter, som i fjor, med å score mål og har ikke funnet nettmaskene hittil denne sesongen. Skaper en del sjanser, men får altså ikke omsatt de til scoringer.

Strømsgodset har fire poeng på sine to første kamper, noe som de kan være greit fornøyde med. Holdt i tillegg nullen mot Odd i helga. Jeg tror bortelaget kan fortsette sin fine seriestart og få med seg noe herfra. Med en hjemmefordel som ikke er så stor fordel lenger, får vi fin odds på bortelaget.

Oddstips – Strømsgodset +0.5 (asiatisk handikap)
Odds – 1.82 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s