Oddstips til Eliteserien (runde 1)

Bendik Rise

Vi er langt på overtid, men endelig skal Eliteserien sparkes i gang. Hele seks kamper skal spilles tirsdag og to onsdag. Vi har selvsagt oddstips til den første serierunden.

 

Stabæk – Mjøndalen (tirsdag 18.00)

Første kamp ut går på Nadderud der Stabæk tar imot Mjøndalen. Hjemmelaget hadde en veldig god høst under Jan Jönsson og håper nok å fortsett der de slapp. Bakover var det solid da de kun slapp inn fire mål på de siste åtte. Jeg synes Stabæk ser lovende ut, og de vant generalprøven 2-0 over Odd.

Bortelaget Mjøndalen spilte uavgjort 0-0 i sin generalprøve mot Sandefjord. De var solide bakover, men skapte heller ikke så mye fremover. Vegard Hansens menn har fått inn noen spennende spillere, senest i Ibrahim Shuaibu fra Haugesund. Jeg tror uansett at de er bedre bakover enn fremover. Det kan også sies om Stabæk. Derfor tror jeg på ikke altfor mange mål her.

Oddstips – Under 2,5 mål
Odds – 1.88 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


nordicbet avlang pl

 

Aalesund – Molde (tirsdag 18.00)

Videre skal vi til Ålesund der AAFK møter Molde. Tangotrøyene har kun spilt én treningskamp etter corona-krisen. Den endte med et skuffende 0-1-tap for Sogndal. Det er litt vanskelig å vite hvor man har Aalesund i øyeblikket. Med en usikkerhet i Fridjonsson som akkurat har returnert fra skade, tror jeg Aalesund vil ha en defensiv inngang til kampen.

Molde har en del problemer i andre enden av banen, der nesten hele forsvarsrekka er usikre. Haraldseid spiller uansett ikke, mens de øvrige sliter med småskader. Fremover er det bare Ohi som er ute, men her har Molde mange strenger å spille på. Med en Ulland Andersen tilbake, sammen med Eikrem, James, Hestad tror jeg Molde kan skape mye trøbbel her. Derfor prøves ren seier til en fin odds.

Oddstips – Molde vinner
Odds – 1.87 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

Start – Strømsgodset (onsdag 18.00)

Til slutt tar vi med et tips for onsdag. Strømsgodset reiser til sørlandet og skal møte nyopprykkede Start. Sørlendingene har tapt begge sine treningskamper etter corona-krisen – sist hele 0-4 for Sarpsborg 08. Med noen viktige spillere borte fra i fjor, samt Ramsland ute med skade, tror jeg start kan få en tøff åpning på årets Eliteserie.

På motsatt banehalvdel står Strømsgodset klare. Om jeg har fått rett inntrykk av Henrik Pedersen, vil drammenserne ha brukt denne perioden godt. Man skal ikke se bort i fra at Strømsgodset kommer best ut av denne perioden med knallhard trening der Pedersen har fått satt sitt preg på dette laget. Har også vunnet tre av tre treningskamper, hvorav to mot Eliteserie-motstand (Mjøndalen og Stabæk). Jeg tror Strømsgodset fyker ut av startblokkene og tar med seg alle poengene her.

 

Oddstips – Strømsgodset vinner (pengene tilbake ved uavgjort)
Odds – 1.86 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s