Oddstips til runde 30 i Bundesliga

Düsseldorf – Hoffenheim (15:30)

Ligaens gjerrigste bortelag er Hoffenheim med sine 13 baklengsmål på 14 kamper. Det er imponerende og en stor kontrast til deres 35 innsluppede mål på 15 hjemmekamper. De har gått under 2.5 mål flest ganger på bortebane med ni av 14 kamper. Til denne kampen har de også forsvarssjefen Benjamin Hübner tilbake fra suspensjon. Düsseldorf er ikke gode offensivt og har kun skåret 15 mål på 14 hjemmekamper. Fin odds på underspill her.

Oddstips: Under 2.5 mål – 2.25 hos Nordicbet


bundesliga boost nb

Dortmund – Hertha Berlin

Høytflygende Hertha skal møte tøff motstand på Signal Iduna Park, og med en lang skadeliste kan det bli tungt for Jarstein og co. Dortmund har scoret utrolige 45 mål på 14 hjemmekamper. Jadon Sancho scoret hattrick borte mot Paderborn forrige helg, og han kan fort finne på å score i dag også. Med en odds på hele 2.50 så er det god verdi på oddsboosten til Nordicbet, og vi spiller!

Oddstips: Jadon Sancho scorer – 2.50 (oddsboost, høyeste på markedet) hos Nordicbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s