Oddstips: Telialigaen og ESL Pro League

Christian Andresen

I dag har vi tips til semifinalen i den norske Telialigaen og Road to Rio i ESL Pro League.

Riddle vs Biforst (14:45)

Det er tid for sluttspillet i Telialigaen og vi har selvfølgelig funnet et spill vi synes passer bra.

Bifrost tar imot Riddle i den andre semifinalen i årets sluttspill. Når lagene møttes tidligere i sesongen endte dette med 1-1 og ett poeng til hvert av lagene. Mye har skjedd siden den tid, blant annet har IGL (In-Game-Leaderen) til Riddle blitt ansatt som trener i Copenhagen Flames noe som har resultert i at laget har hatt minimalt med treninger før oppgjøret. Dette er selvsagt noe som gir en fordel til Bifrost.

Kamper som dette er ikke veldig lett og forutse fordi vi ikke ser Bifrost og Riddle så altfor mye i aksjon mellom seriespillet og sluttspillet i Telialigaen, men vi er nødt til å basere oss på det vi så før den lille pausen inntraff. I seriespillet endte Biforst opp på en andre plass med 21. poeng, mens Riddle endte på tredje med 18. poeng. Bifrost så for meg ut som det bedre laget overall igjennom hele seriespillet med solide prestasjoner stort sett hver eneste uke. Spesielt imponerte 1-1 kampen mot Apeks meg.

Kartene her føler jeg er veldig vanskelig å forutse med tanke på at vi ikke har sett lagene i aksjon på en del uker. Når vi ser på lagene mot hverandre og tillegg den faktoren med at det ikke har vært mange treninger hos Riddle, så blir det naturlig å gå for et Bifrost-spill denne gangen.

Oddstips: Bifrost vinner til 1.65 hos Nordicbet


superboost esports

 

FURIA – Liquid (22:00)

Det er nok en gang tid for et møte mellom FURIA og Liquid. Disse to lagene spilte mot hverandre nøyaktig for en uke siden og for en kamp det var. Furia dominerte på sitt kartvalg 16-5 og slo også Liquid på deres kart 16-13. Nå møtes lagene i semifinalen i ESL One: Road to Rio i det som er en viktig kamp for begge lagene for å sikre poeng til neste major.

Liquid har den siste tiden vært en skikkelig berg-og-dal-bane. For å være ærlig har dette Liquid-laget underprestert en god del den siste tiden. Det har vært tap mot Furia og Envy og en utrolig jevn best-av-tre-kamp mot Bad News Bears som skal være et utrolig mye dårligere lag enn Liquid. På tross av litt motgang slo de tilbake for noen dager siden med en 2-0-seier mot 100 Thieves, men jeg føler at de enda mangler en god del for å nå opp til der de var tidligere. Hva som er problemet i Liquid-leieren for øyeblikket er det vanskelig å sette fingeren på, men det går blant annet rykter om at de kan komme til å bytte ut treneren deres «adreN» med «kassad» som akkurat ble fjernet fra 100 Thieves.

Furia har sett stabile ut i en lang periode nå. De står ubeseiret på de fem siste best-av-tre kampene de har spilt, med seire mot blant annet MIBR og Liquid. «KSCERATO» på Furia må bare nevnes når vi ser på det brasilianske laget. Han har vært en helt enorm spiller i lang tid og er akkurat nå for meg den beste spilleren i Brasil. Så langt i ESL One: Road to Rio har han utrolige 1.32 i rating på 12 spilte kart.

Jeg tror vi nok en gang bare får en reprise av det forrige oppgjøret mellom disse to lagene. Furia kommer til å gå for et komfortabelt valg av Vertigo, mens Liquid muligens går for en «Inferno» igjen eller muligens en «Mirage». Uansett tror jeg på nok en solid levering av brasilianerne og spiller derfor Furia seier.

Oddstips: FURIA vinner til 2.06 Nordicbet


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s