Oddstips: Natus Vincere v Fnatic (CS:GO)

Christian Andresen

Natus Vincere – Fnatic (18:25)

Det er tid for de siste og avgjørende gruppespillskampene i ESL Pro League. Jeg har denne gangen tatt en nærmere titt på Natus Vincere mot Fnatic og har kommet fram til et spill jeg føler meg veldig komfortabel med.

Natus Vincere har i de siste kampene slitt stort i forhold til hva de har prestert tidligere. Det er veldig tydelig for meg at spillere som «Perfecto» og «flamie» virkelig sliter med «online» delen av CS:GO. «S1mple» på sin side har virkelig stått opp for laget og har vært hele nøkkelen til at Natus Vincere har klart de seierne de har fått. Forrige kamp Natus Vincere spilte var mot FaZe hvor de stakk av med seieren 2-1 etter et helt formidabet comeback. Jeg sliter med å se at dette «Navi» skal klare det samme mot et formsterkt Fnatic.

velkomsttilbud nordicbet

Fnatic har virkelig storspilt i alle sine kamper bortsett fra 2-1 mot OG. De har slått Astralis, FaZe og Mousesports og har rett og slett spilt utrolig bra CS. Jeg ser ingen grunn til at svenskene skal slutte med det i dag og ser faktisk på de som favoritter inn mot kampen. «Krimz» og «Brollan» kommer til å være to veldig viktige spillere for Fnatic hvis de skal forsette å lykkes i ESL Pro League. De har for øyeblikket henholdsvis 1.13 og 1.10 i HLTV-rating denne turneringen, noe som er svært solid. Disse to spillerne vil derfor være en helt sentral del for Fnatic hvis de skal klare å slå Natus Vincere.

Når vi ser på kartene føler jeg det er ganske rett fram med hvilke kart som blir valgt. Fnatic kommer til å gå for en «Inferno» mye på grunn av at Natus Vincere virkelig har slitt på dette kartet i de siste kampene. Skulle de gå for noe annet må det eventuelt bli «Overpass». Natus Vincere på sin side kjører nok på med en «Dust 2» der de føler seg veldig komfortabel. Samlet sett så ser jeg på Fnatic som favoritter og vi kjører derfor helt klart på en Fnatic seier i kveld.

Tippetips: Fnatic vinner – 1.97 hos Nordicbet


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s