Oddstips: Bifrost – Apeks (CS:GO Telialigaen)

Christian Andresen

Bifrost – Apeks (20:00)

Det er tid for den siste runden i vårens Telialiga-sesong og hva er ikke bedre enn en toppkamp i siste runde? Bifrost ligger foreløpig med 20 poeng, mens Apeks har 22 poeng. Det vil si at Bifrost må vinne kampen for å passere Apeks, mens Apeks kun trenger uavgjort for å sikre tabelltopp. Førsteplassen i denne sesongen gir fordel når man skal velge lag i tillegg til en plass i Blast-kvalifiseringen som vil være en utrolig stor mulighet for lagene i Telialigaen.

tabell telialigaen
Slik ser tabellen ut i Telialigaen før siste runde. Apeks og Bifrost kjemper om førsteplassen når de møtes i kveld.

Bifrost spilte i går (forrige runde) mot Riddle i en kamp som endte 1-1. Det er helt greit med tanke på motstander, men det kan ha vært avgjørende i kampen om førsteplassen.

Bifrost er det eneste laget som har klart å henge på Apeks i ligaen med seks seire og to uavgjort, og har tidvis vist fine takter i spillet sitt. Bifrost er nødt til å levere en av sesongens beste kamper hvis de skal ha noen mulighet til å ta et kart eller to mot Apeks i kveld.

Apeks har hatt en litt rufsete tid de siste par kampene. De ga bort et kart til Celestial og har slitt i andre offisielle kamper. Det virker som om laget kan ha fått en liten knekk etter Minor-kvalifiseringen som var for en måneds tid siden. På tross av dette forventer jeg at Apeks, som det profesjonelle laget de er, kommer til å reise seg i kveld mot Bifrost.

velkomsttilbud nordicbet

Når vi ser nærmere på hvilke kart lagene kommer til å spille, er det et par som stikker seg ut. Bifrost har flere ganger denne sesongen gått for å spille «Overpass» noe jeg tror de kommer til å gjøre i dag også. Apeks har ikke sett veldig komfortable ut på «Overpass» og etter at de tapte et kart til Celestial Gaming på på kartet er det nok her Bifrost øyner en mulighet. Apeks på sin side kommer mest sannsynlig til å gå for «Dust 2» som har vært det kartet de har spilt mest på i det siste.

Dette er en kamp som er viktig for begge lag med tanke på førsteplassen i ligaen og en plass til Blast-kvalifiseringen så her blir det tøff kamp helt til døra. Apeks er åpenbart favoritter og skal være det beste laget, men de er nødt til å prestere når det gjelder. Bifrost kommer som sagt inn som underdogs og har null å tape, så dette blir utrolig spennende. Spillet i denne kampen ender på Apeks-seier rett og slett fordi de er et mye bedre lag.

Oddstips: Apeks vinner – 1.79 hos Nordicbet


Spill på Telialigaen hos Nordicbet her

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s