Oddstips til CS GO: Telialigaen

Christian Andresen

Det nærmer seg slutten av Telialigaen sesongen og vi skal ta en nærmere titt på to av de beste lagene i ligaen. Vi skal se på et kombinasjonsspill med to seire.

Den første kampen vi skal se på er mellom Apeks og Celestial Gaming. Apeks ligger for øyeblikket ubeseiret alene på topp i ligaen med 6 av 6 seire. De er soleklart det beste laget i Norge og er dermed storfavoritt inn i kampen mot Celesital Gaming. For Apeks vil alt annet enn en seier mot Celestial være en veldig stor skuffelse. De har levert varene hele sesongen og håper på å klare alle ni kampene i ligaen uten tap.

velkomsttilbud nordicbet

Celestial Gaming er uavgjort-laget i ligaen med hele fem uavgjort og et tap av seks kamper. På grunn av så mange uavgjort resultater har det blitt lite poenghenting med bare fem poeng på seks kamper. Celestial har tross alle avgjort resultatene tatt med seg noen imponerende resultater denne sesongen, blant annet tok de et kart mot både Nordavind og Bifrost.

Det er ikke noen stor overraskelse at vi stiller Apeks som soleklare favoritter mot Celestial. Både når det kommer til spillere mot spillere, men også når det kommer til lagspill og kartvalg. Apeks er rett og slett et mye bedre lag. Det er derfor naturlig å gå for et spill på Apeks.

Riddle er et lag med masse ungt talent og en erfaren leder i «Zeves». De ligger for øyeblikket på tredjeplass med fire seire, en uavgjort og et tap. I denne runden skal de spille mot Team Midgard som ser ut til å være i fritt fall på vei ned i 2. divisjonen. Midgard står med labre to poeng etter 6 runder og må heve seg noe enormt om de skal ta poeng mot Riddle. Her ser vi Riddle som solkeklare favoritter og kjører dermed et Riddle spill.

Denne runden burde ende med to greie seire for både Apeks og Riddle. Det må komme en ganske stor overraskelse hvis enten Apeks eller Riddle skulle gi bort et kart. Vi setter derfor vår lit til storfavorittene i denne runden og slår de sammen til brukbare 1.69 i odds.

Dagens Dobbel: Riddle Esports (1.40) + Apeks (1.21) vinner – 1.69 hos Nordicbet


 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s