Oddstips til runde 29 i Premier League

Bendik Rise

Coronaviruset herjer, men det stopper ikke fotballen i England (enn så lenge). Ny runde som inkluderer blant annet Manchester-derby søndag. Vi har oddstips til noen av kampene.

 

Arsenal – West Ham (lørdag 16.00)

Først ut i rundens tips er London-derbyet mellom Arsenal og West Ham. Hjemmelaget har ikke tapt på syv kamper i ligaen, men det inkluderer fire uavgjorte. I tillegg har de blitt slått ut av Europa League i mellomtiden. På Emirates har de vunnet tre av de fire siste, og scoret heholdvis tre og fire mål på de to foregående kampene. Lagets toppscorer Aubameyang har også puttet i begge de oppgjørene.

Bortelaget West Ham slo Southampton 3-2 sist helg etter en lang rekke med kamper uten seirer. Det vises også igjen på tabellen der West Ham bare er målforskjellen unna nedrykksplass. De har også sluppet inn tredje mest mål i ligaen. På bortebane har de tapt fem av de fem siste kampene og sluppet inn to mål eller mer i fire av de.
Disse oppgjørene er ofte målrike, og heler fire av de fem siste oppgjørene innbyrdes har endt med hjemmeseier og over 2,5 mål. Jeg tror dette gjentar seg lørdag.

Oddstips – Arsenal vinner og over 2,5 mål

Odds – 2.22 hos Nordicbet

Innsats – 7 enheter


 

velkomsttilbud nordicbet

Burnley – Tottenham (lørdag 18.30)

Vi beveger oss nordover og helt til Burnley, som får besøk av Tottenham. Der har vi et hjemmelag i fortsatt fin flyt med seks ligakamper på rad uten tap (fire seire og to uavgjorte). På hjemmebane har de vært noe ustabile i år med 7-1-6 i protokollen, men med syv poeng på de siste tre kampene på Turf Moor.

Gjestene denne helgen er i heller dårlig form, med fire tap* på rad i alle turneringer (*én straffekonkurranse mot Norwich). I tillegg spilte de full kamp pluss ekstraomganger med tilnærmet fullt lag så sent som onsdag. Tottenham er også et bedre hjemmelag enn bortelag. Faktisk har de bare tre seire på bortebane denne sesongen. 1-2-2 på de fem siste borte er heller ikke noe å skryte av. Med 120 minutter fotball, samt en dårlig opplevelse i baggasjen fra onsdag tror jeg Tottenham kan få store problemer mot et uthvilt Burnley.

Oddstips – Burnley vinner (pengene tilbake ved uavgjort)

Odds – 1.87 hos Nordicbet

Innsats – 7 enheter


 

Chelsea – Everton (søndag 15.00)

Til søndagen skal vi tilbake til London og det høyinteressante oppgjøret mellom Chelsea og Everton. Carlo Ancelotti returnerer til sin en av sine gamle arenaer der han satt i sjefsstolen i to sesonger. Der møter han et lag i relativt dårlig form med bare én seier på de siste fem i ligaen. Fikk seg riktignok en kjempeopptur i midtuken med FA Cup-seieren over Liverpool. Den vil nok Lampard bygge videre på, da lagene bak er farlig nærme å kunne ta over fjerdeplassen. Uansett, Chelsea spiller målrike kamper, og hele fire av de fem siste har endt med både over 2,5 mål og at begge lagene scorer. Unntaket kom i 0-2 tapet for Manchester United.

Den samme statisikken gjelder for Everton, der også deres unntak kom mot Solskjærs menn (1-1) i forrige runde. Det vil si at begge lagene har scoret i alle de siste fem av deres kamper. I ligaen gjelder den samme statistikken på bortebane. Et Everton-lag i fin form kan gi Chelsea god kamp her, og her tror dette kan bli et spennende og intenst oppgjør med flere mål. Safer litt, men om man vil ha høyere odds kan man legge til over 2,5 mål.

Oddstips – Begge lagene scorer

Odds – 1.69 hos Nordicbet

Innsats – 8 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s