Oddstips til Champions League: Real Madrid – Man City

Real Madrid – Manchester City (21:00)

Real Madrid har vært enormt gode defensivt i år. Selv om det ble åtte mål innsluppet på seks gruppespill-kamper så har de vært meget gode defensivt i La Liga med 17 mål innsluppet på 25 kamper. De møter Man City for femte gang i Champions League. De møttes også i utslagsfasen i 2012 og i 2016. De vant begge hjemmekampene (1-0, 3-2) og fikk uavgjort på Etihad (0-0, 1-1).

City var heldige mot Leicester i helgen, og tapte nylig både mot Spurs og Man Utd, så de er åpenbart ikke i toppform. Dette kan også vise seg å være siste sjanse for City til å vinne CL før 2023 ettersom at de har blitt bannlyst av UEFA, så de vil nok føle på presset før denne kampen da de ikke har mulighet til å vinne PL i år.

Både Sané og Sterling er usikre til denne kampen, og vil nok uansett ikke kunne spille 90 minutter. Real Madrid må greie seg uten Hazard.

Real Madrid har hatt over 2.5 mål i 36 av deres 40 siste kamper i Champions League, og vi ser for oss at det blir noen mål her, og at City ikke burde være så store favoritter.

Oddstips: Real Madrid +0 (Asian) – 2.13 hos Nordicbet
Oddstips: Over 2.5 mål – 1.85 hos Nordicbet


livespill cl nb

Napoli – Barcelona (21:00)

En spennede kamp hvor et Barcelona-lag må greie seg uten flere viktige spillere i Suarez, Dembele og Alba. Napoli må muligens spille uten sin viktige Koulibaly. Napoli er i god form i hjemlig liga nå og har vunnet seks av de syv siste. De har dog kun vunnet fire hjemmekamper i år, og tapt fire av de fem siste.

Dette er første offisielle kamp som spilles mellom lagene, og her er oddsen på Barcelona litt for høy for oss.

Oddstips: Barcelona til å vinne – 2.32 hos Nordicbet)

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s