Oddstips til Premier League (runde 27)

Bendik Rise

Innimellom Champions League og Haaland-show får vi også tid til seriefotball. Full rulle i helgen med kamper både lørdag, søndag og mandag. Vi har tips til alle dagene.

Sheffield United – Brighton (lørdag 16.00)

Først ut er Sheffield United som tar imot Brighton hjemme på Bramall Lane. Sander Berge og co er i god form med 10 poeng på de siste fem kampene, med tap kun mot Manchester City (0-1). Den samme statistikken gjelder for deres hjemmekamper. Etter en dårlig start på sesongen på hjemmebane, har dette bedret seg kraftig utover sesongen. Med sine 24 baklengsmål er de også det nest gjerrigste laget i ligaen, bare slått av Liverpool.
Brighton kan ikke sies å være i like god form, med bare én trepoenger på de siste elleve kampene, samt ingen de siste fem. Står med 2-3-8 på bortebane denne sesongen, med hakket over et mål i snitt per kamp. Med selvtilliten til hjemmelaget og Brightons dårlige form tror jeg Sheffield United tar denne.

Oddstips – Sheffield United vinner
Odds – 1.98 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Wolverhampton – Norwich (søndag 15.00)

Søndag gjester Norwich Molineux og Wolverhampton. Et hjemmelag i helt middels form med 1-3-1 på de fem siste. Det skal nevnes at blant disse finner vi både Liverpool, Leicester og Manchester United, der de har spilt 0-0 på begge de to sistnevnte i de foregående kampene. Null scoret og null innslupne der altså. Wolverhampton er ikke noe bedre hjemme enn borte og står med like mange poeng på reise som på Molineux.
Søndagens motstander Norwich har uansett bare tatt tre poeng én gang på bortebane denne sesongen, samt scoret bare seks mål. I likhet med Wolverhampton har heller ikke Norwich scoret på de to siste, men sluppet inn ett (mot Liverpool). Formen er heller ikke all verden med fire poeng på de fem siste. Jeg ser på hjemmelaget som favoritter, men finner ikke verdi i hjemmeseier til snaue 1.50. At de holder nullen derimot har jeg mer troen på, med tanke på formen til begge lag. Eventuelt kjøre litt mer safe i at begge lag ikke scorer til 1.90.

Oddstips – Norwich under 0.5 mål
Odds – 2.20 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

nordicbet avlang pl

Liverpool – West Ham (mandag 21.00)

Til slutt møter Liverpool West Ham mandag kveld. Liverpool fikk seg en tøff opplevelse i midtuken mot Atletico med 1-0-tap. Noe som kan sies å være uvant kost for dem. I hjemlig liga virker de uansett ustoppelige, og får nesten en uke med restitusjon etter Champions League-kampen. Hjemme på Anfield har de ikke sluppet inn mål siden 4. desember, eller sju kamper om du vil. 13-0-0 og 35-9 i målforskjell er fasit i ligaen denne sesongen.
West Ham har ikke vunnet i ligaen siden første nyttårsdag og scoret fem mål på de seks kampene siden (hvorav tre i én av kampene). På bortebane har de fire tap på rad og ikke maktet å score i to av de. Riktignok mot gode lag i Sheffield United og Manchester City. I sesongens tøffeste oppgjør tror jeg ikke de får hull på byllen og repeterer dermed sist ukes spill med fin odds.

Oddstips – Liverpool vinner og holder nullen
Odds – 2.00 hos Nordicbet
Innsats – 8 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s