Oddstips til runde 26 i Premier League

Bendik Rise

Runde 26 fortsetter med sju kamper fordelt på fem forskjellige dager. Det gir oss fotball nesten hver dag, samt gode spill på oddsen. Her er noen tips til runden.

Wolverhampton – Leicester (fredag 21.00)

Allerede fredag kveld tar Wolverhampton imot Leicester. To lag i sånn passe form, med henholdsvis fem og sju poeng på de siste fem kampene. Hjemmelaget tok riktignok et poeng borte mot Manchester United sist, men bare én seier på de fem før det. Uansett, i fire av de fem siste i ligaen har de både scoret og sluppet inn mål. Den samme statistikken gjelder på hjemmebane.
Leicester spilte sist 2-2 mot Chelsea, og befinner seg fortsatt på tredjeplass, åtte poeng foran fjerdeplassen. Også Leicester både scorer og slipper inn mål i mange kamper, og har gjort det i fire av de fem siste i ligaen. Selv om det kan bli en jevn affære mellom disse lagene, tror jeg trenden fortsetter.

Oddstips – Begge lagene scorer
Odds – 1.81 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

nordicbet avlang pl

Norwich – Liverpool (lørdag 18.30)

Lørdag møtes det soleklare bunnlaget den suverene serielederen. Hjemmelaget har sju poeng opp til sikker plass, og må dermed jobbe knallhardt resten av sesongen for å beholde plassen i Premier League. På de siste fem kampene har det blitt fem poeng (én seirer, to uavgjorte og to tap). De har uansett ikke tapt på tre kamper, så formpilen peker oppover. Lørdagens motstander kommer nok uansett til å bli fryktelig tøff.
Liverpool har nemlig ikke tapt enda og har bare avgitt to poeng. I tillegg til dette har de bare sluppet inn 15 mål, og bare ett på de siste fem. De har også holdt nullen åtte ganger på de siste ni. Derfor blir spillet «enkelt».

Oddstips – Liverpool vinner og holder nullen
Odds – 2.22 hos Nordicbet
Innsats – 8 enheter


 

velkomsttilbud nordicbet

Manchester City – West Ham (onsdag 20.30)

Den siste kampen i denne runden er den utsatte kampen mellom Man City og West Ham. Hjemmelaget i grei form for de å være, med 10 poeng på de siste fem. De må uansett holde seg skjerpet da Leicester befinner seg bare to poeng bak. På Etihad er det i gjennomsnitt 3,6 mål per kamp, noe som er høyest i ligaen.
Rundens motstander West Ham er laget i dårligst form i ligaen og har ikke vunnet på fem kamper. På bortebane har de scoret mindre enn ett mål per kamp i snitt, noe som ikke er å skryte av. Innbyrdes mellom disse lagene har Man City et solid overtak der de har vunnet åtte av de åtte siste av betydning. Hele fem av disse har vært med mer enn to mål. Det prøves også til denne kampen.

Oddstips – Man City (-2,5 asiatisk handikap)
Odds – 1.89 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s