Oddstips til helgens Premier League (runde 25)

Bendik Rise

Ny runde med Premier League-fotball, og det betyr nye oddstips herfra. Denne runden prøver vi også noen langskudd som jeg liker godt.

 

Watford – Everton (lørdag 16.00)

Watford tar imot Everton på Vicarage Road. Hjemmelaget er i bra form med 10 poeng på sine siste fem kamper. Tapte riktignok for Aston Villa sist runde, men spilte seks kamper på rad uten tap før det. På hjemmebane har det blitt tre seire og to uavgjorte på de fem siste kampene. Innbyrdes mot lørdagens motstander har de vunnet tre av de tre siste hjemme.

Everton har kommet seg noe under Ancelotti, men kanskje ikke helt der de ønsker å være. De er i grei form med åtte poeng på de siste fem. På bortebane har det derimot lugget noe mer, noe det har gjort hele sesongen. Med Watfords gode statistikk på hjemmebane tror jeg Watford tar poeng her.

Oddstips – Watford vinner (pengene tilbake ved uavgjort)

Odds – 2.00 (Nordicbet)

Innsats – 4 enheter


Crystal Palace – Sheffield United (lørdag 16.00)

De to lagene som er involvert i minst mål møtes lørdag. De snitter på henholdsvis 2,1 og 2 mål per kamp de er involvert i. Oddsen på under 1,5 og 2,5 mål er ikke spillbar for meg, så prøver derfor et aldri så lite langskudd.

Oddstips – Under 0,5 mål

Odds – 7.93 (Pinnacle)

Innsats – 1 enhet


Manchester United – Wolverhampton (lørdag 18.30)

Enda en kamp mellom Manchester United og Wolverhampton. Dette blir faktisk sjette kampen de møter hverandre det siste året. Det har endt med to Wolves-seire, én United-seier og to uavgjorte kamper. Ingen har endt med mer enn ett måls margin. De begynner med andre ord å kjenne hverandre godt. De tre siste har også endt under 2,5 mål. Solskjærs menn varierer noe i form, men kom seg godt fra midtukekampen mot Manchester City, der de vant på Etihad uten å komme seg til finalen. I ligaen ble det sist 0-2-tap for Burnley.

Wolverhampton varierer også en del mot de antatt bedre og dårligere lagene. Tapte knepent for Liverpool sist, men er uansett i dårlig form med bare fire poeng på de fem siste kampene. Jeg tror likevel det blir en jevn kamp med lite mål her.

Oddstips – under 2,5 mål

Odds – 1.70

Innsats – 6 enheter


 

Tottenham – Manchester City (søndag 17.30)

Rundens storoppgjør får vi servert søndag kveld. Mourinhos Tottenham tar imot Guardiolas City. De to rivalene gjennom mange år møtes på nytt i enda et rivaloppgjør. Etter noen kanonkamper og flere seirer i starten for Mourinho, virker de å være tilbake til start nå. I ligaen har det bare blitt én seier på de fem siste kampene, og scoret bare fire mål. I oppgjørene mot topplagene Chelsea og Liverpool ble det tap uten selv å score. Manchester City, på den andre siden, har 13 poeng på de siste fem kampene og har målforskjell 13-4. Etter midtuke-«tapet» for Manchester United vil nok City tilbake på vinnersporet her. Med (forhåpentligvis) Laporte i elleveren er det gode sjanser for å holde nullen også. I det som kan bli et intenst oppgjør tror jeg City tar denne, og legger også på et lite langskudd.

Oddstips – Manchester City vinne og holder nullen

Odds – 3.10 (Nordicbet)

Innsats – 3 enheter


 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s