Odds-spesial: Onsdagskamper i England, Tyskland og Skottland!

Vi har en fin onsdagskveld i vente med kamper i flere av de store fotballnasjonene. Vi setter spillene hos Nordicbet. Har du ikke konto der kan du få opptil 1000 kroner i gratisspill på dine tre første innskudd her.

West Ham – Liverpool (20:45)

Siden begynnelsen av oktober har West Ham tapt 11 av 16 Premier League-kamper. Seks av de ni siste hjemmekampene har endt i tap og de må greie seg uten viktige spillere som Felipe Anderson, Robert Snodgrass, Andriy Yarmolenko og muligens Lukasz Fabianski. Da hjelper det lite at de møter laget som har vunnet 30 av sine 31 siste kamper i Premier League, Liverpool.

Dette skal Liverpool ta, selv uten Sadio Mané, og bortelaget har fått til vane å starte sterkt. De har ledet ved pause/full tid i 18 av deres 23 kamper denne sesongen. På bortebane har de gjort dette i 7/11 kamper. Vi får fin odds på dette i kveld og spiller det.

Oddstips: Liverpool HT/FT – 1.88 hos Nordicbet


velkomsttilbud nordicbet

Stuttgart – Heidenheim (18:30)

Stuttgart ligger ett poeng foran Heidenheim før kampen. Begge lag kjemper om opprykk til Bundesligaen og spiller sin første kamp etter vinterpausen. Stuttgart har vært solide på hjemmebane med syv seiere og to tap, mens Heidenheim kun har to seiere på ni bortekamper. Fin odds på hjemmelaget.

Oddstips: Stuttgart til å vinne – 1.63 hos Nordicbet


Dobbel i Skottland

Rangers – Ross County (20:45)

Rangers hart vært solide i år under Gerrard og kjemper om tittelen sammen med Celtic. De møter Ross County som ligger dårlig til på tabellen. Rangers har vunnet 8/9 hjemmekamper i år og ledet ved pause i 11/12 siste hjemmekampene mot bunnlagene i ligaen. Vi tror dette blir en enkel seier hvor de leder til pause og ved full tid.

Tips: Rangers HT/FT – 1.35 hos Nordicbet

St Johnstone – Celtic (20:45)

Celtic har vunnet 19 av 22 kamper i år, og ligger øverst. De møter et svakt St Johnstone-lag som kun har tre hjemmeseiere på 11 kamper. Celtic har vunnet ni av sine ti siste bortekamper i alle turneringer (inkluderer borteseier mot Lazio), og skal ta denne greit.

Tips: Celtic til å vinne – 1.28 hos Nordicbet

Dobbel – 1.73 hos Nordicbet


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s