Midtukerunde i Premier League

Bendik Rise

Det er klart for ny Premier League-runde, omtrent før vi har avsluttet den forrige. To av tre spill inn i helgen, der Wolves´ snuoperasjon satte en stopper for fullklaff. Vi har uansett nye spill til kampene som kommer.

Crystal Palace – Southampton (tirsdag 20.30)

Vi skal til London og oppgjøret mellom Crystal Palace og Southampton. Hjemmelaget kjempet med seg ett poeng fra Etihad sist, og har nok en god dose selvtillit derfra. Likevel, har de ingen seire på de fem siste kampene (inkludert cup) som ikke er veldig skremmende. De har evnen til å spille veldig jevne kamper, noe vi kan forvente her også.

Southampton er i fin form med 10 poeng på sine fem siste kamper. Tapte riktignok 2-3 for Wolves sist, kanskje noe ufortjent da Wolves scoret på tre av sine fire skudd på mål. De er også ligaens sjette beste bortelag, med blant annet tre borteseire på rad. Innbyrdes har Southampton hatt et greit tak på Crystal Palace, med to seire på rad på Selhurst Park. Jeg tror de tar sin tredje strake her, og prøver med samme spillet som forrige runde.

Oddstips – Southampton (pengene tilbake ved uavgjort)

Odds – 1.81 (Nordicbet)

Innsats – 5 enheter


 

velkomsttilbud nordicbet

Wolverhampton – Liverpool (torsdag 21.00)

I den siste kampen i runden får vi en godbit. Wolverhampton tar imot Liverpool hjemme på Molineux. Et hjemmelag som kanskje har klart å snu en dårlig trend med sin snuoperasjon mot Southampton. Før det gikk de fem strake kamper uten seier i serie og cup. I likhet med Southampton har de vært bedre på bortebane enn på hjemmebane denne sesongen, og står med 4-5-2 hjemme og 17-15 i målforskjell. De har også vist tidligere at de kan gi de beste lagene god match.

På motsatt side står den suverene serielederen som ikke ser ut til å roe ned på noe som helst. Sju(!) kamper på rad uten baklengs, der de siste fem har vært mot lag blant de åtte beste. Det er ikke noe annet enn imponerende. Kampprogrammet er tett, men vil tro at Klopp heller hviler noen spillere i cupen mot Shrewsbury enn i denne kampen. Jeg ser ingen grunner til at formen ikke skal fortsette nå, og finner faktisk verdi i ren seier også. Derfor prøver vi to spill på denne kampen. (Om det bare blir seier går vi i null.)

Oddstips – Liverpool vinner

Odds – 1.64 (Nordicbet)

Innsats – 5 enheter


 

Oddstips – Liverpool vinner og holder nullen

Odds – 2.90 (Nordicbet)

Innsats – 3 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s