Oddstips: Premier League (runde 23)

Bendik Rise

Det er helg, og det betyr ny runde med fotball fra balløya. To runder kommer på rappen, før en aldri så liten pause fra seriefotball. Søndag er det også duket for et av verdens største derbyer, som vi har funnet spill til.

 

Man City – Crystal Palace (lørdag 16.00)

Helgens første tips finner vi i Manchester, nærmere bestemt den lyseblå delen. Hjemmelaget kommer fra en råsterk 1-6-seier mot Aston Villa, og er i god form med fire seire på de fem siste. City har bøttet litt mindre inn hjemme på Etihad enn tidligere, og har faktisk scoret mer borte enn hjemme denne sesongen. Uansett er ikke et målsnitt på nesten tre per kamp noe å kimse av. Nesten ett baklengs i snitt per kamp er også fasit.

Crystal Palace, på sin side, fortsetter å spille jevne kamper. Fortsatt har kun én kamp endt med mer enn to måls differanse, og ofte med bare ett mål. Åtte uavgjort på 22 kamper er også mer enn de fleste i ligaen. Jeg tror City tar denne, men finner ikke god nok odds på akkurat det. At Palace kan gi de god kamp har jeg likevel tro på og prøver et spill på det.

Oddstips – Crystal Palace (+2,5 asian handicap)

Odds – 2.07 (Nordicbet)

Innsats – 4 enheter


Vinn en all-inclusive VIP-tur for å se Real Madrid – Barcelona

Southampton – Wolves (lørdag 16.00)

Videre skal vi til sørkysten og til oppgjøret mellom Southampton og Wolverhampton. Et hjemmelag i råsterk form med fire seire (blant annet mot Tottenham, Leicester og Chelsea) og én uavgjort på de fem siste. Har riktignok vært bedre på bortebane enn på hjemmebane, men virker å ha fått sving på sakene der også.

Wolverhampton står med 3-5-3 på bortebane denne sesongen, og har tapt tre på rad (inkludert midtukekampen i Carabao Cup på Old Trafford). I tillegg har ulvene fått bare to dagers hvile siden sist kamp, mens Southampton har hatt en hel uke. Jeg tror Southampton fortsetter sin gode form, og tar alle poengene her. Tipset blir noe safe, men det er fullt mulig å spille ren seier til 2.40 i odds.

Oddstips – Southampton (pengene tilbake ved uavgjort)

Odds – 1.67 (Nordicbet)

Innsats – 8 enheter


 

Liverpool – Man United (søndag 17.30)

Til slutt skal vi til rundens storoppgjør. Den suverene ligalederen tar imot et Manchester United i en aldri så liten bølgedal. Liverpool er storfavoritter, men vi kunne se i det motsatte oppgjøret at disse kampene kan leve sitt eget liv. Uansett, skal Liverpool være et bedre lag – både på papiret og i praksis. Søndagens hjemmelag har ikke sluppet inn mål på hele seks Premier League-kamper (og mer om man teller med cup), noe som tilsvarer over 540 minutter uten baklengs. Har ikke bøttet inn mål de siste kampene og har vunnet 1-0, 2-0, 1-0 og 0-1 på de fire siste (inkludert cup).

Manchester United har hatt en liten oppsving og tok seg sist videre i cupen onsdag. Det betyr vesentlig færre hviledager for Solskjærs menn. Med en tynnere tropp merker man slitasjen i denne. McTominay og Pogba er fortsatt ute, mens Rashford er usikker etter han gikk av med skade onsdag. Liverpool er nok hevnlystne etter 1-1-resultatet på Old Trafford, og jeg tror de tar denne. Det kan uansett bli spennende med en ekstra nerve i kampen. Jeg tror ikke på målfest.

Oddstips – Liverpool vinner og under 3,5 mål

Odds – 2.17 (Nordicbet)

Innsats – 4 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s