Oddstips til helgens Premier League (runde 22)

Bendik Rise

Premier League er endelig tilbake etter en FA Cup-runde der mange av lagene har fått hvilt en del nøkkelspillere. Runden starter allerede fredag kveld, så her er det bare å benke seg foran TV-skjermen.

Crystal Palace – Arsenal (lørdag 13.30)

Rundens første tips har vi funnet i London-derbyet mellom Crystal Palace og Arsenal. Hjemmelaget befinner seg faktisk foran Arsenal på tabellen, men det kan endre seg etter dette oppgjøret. Roy Hodgsons menn spiller ofte jevne kamper, og ofte er det bare ett mål som skiller lagene. I kun seks av sine 21 oppgjør har det endt med mer enn ett måls margin mellom lagene. I tillegg til dette tror jeg Crystal Palace er en motstander som står godt til Arsenal og måten Arteta vil spille på.

Bortelaget har fått seg en liten oppsving i resultater, men ikke minst i spillet etter Artetas inntog. På bortebane har de kun spilt én kamp, som endte 1-1 mot Bournemouth. Uansett har Arsenal slitt på bortebane og spilt halvparten av kampene uavgjort, inkludert de fire foregående. Jeg tror Arsenal tar med seg poeng herfra, men at det fort kan ende uavgjort.

Oddstips – Uavgjort (pengene tilbake ved borteseier)

Odds – 1.83 (Nordicbet)

Enheter – 5


 

nordicbet avlang pl.png

Bournemouth-Watford (søndag 15.00)

Neste spill finner vi på sørkysten og oppgjøret mellom Bournemouth og Watford. En real bunnkamp mellom et hjemmelag i dårlig form (fire poeng på de fem siste) mot et bortelag med en oppadgående kurve. Bournemouth har ikke vunnet hjemme i ligaen siden 2. november og står med én uavgjort og tre tap siden den gang. Watford på sin side har ikke tapt siden de var på Anfield 14. desember og har siden da tre seire og én uavgjort i ligaen. Jeg tror Watford kan fortsette sin gode form her, og til og med ta alle tre poengene.

Oddstips – Watford vinner (pengene tilbake ved uavgjort)

Odds – 1.98 (Nordicbet)

Enheter – 5


 

Aston Villa – Manchester City (søndag 17.30)

I rundens tredje og siste tips skal vi også til rundens siste kamp. Aston Villa med Ørjan Nyland i buret tar imot Pep Guardiolas menn. Aston Villa befinner seg ett fattig poeng over nedrykksstreken og må fort ha med seg noe herfra for å ikke falle under (i og med at de to lagene bak møtes). Står med to seire og tre tap på de fem siste i ligaen. De scorer nesten alltid mål, i tillegg til å slippe inn en del. Akkurat det samme kan sies om søndagens motstander, Manchester City. Begge lagene har scoret i fire av deres fem siste bortekamper i ligaen. Det tror jeg vil skje på søndag også.

Oddstips – Begge lagene scorer

Odds – 1.72 (Nordicbet)

Enheter – 7

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s