Oddstips til Boxing Day i Premier League

Bendik Rise

Det er 2. juledag, og det betyr full runde i Premier League. Ni kamper skal spilles, i tillegg til Wolves-City tredje juledag. Vi har selvsagt tips til noen av kampene.

 

Tottenham-Brighton (1. juledag 13.30)

Mourinhos menn tar imot Brighton til rundens første kamp. Tottenham har vært noe varierende de siste kampene, men har hatt tøff motstand. Blant annet i 0-2-tapet mot Chelsea sist helg. Utenom det har de vært solide på hjemmebane, med tre seire etter at Mourinho tok over. De har også scoret jevnt med mål. Selv om Son er ute, skal Tottenham stille et slagkraftig mannskap her.

Søndagens motstander, Brighton, har scoret både mot Liverpool, Manchester United og Arsenal på bortebane. I den sistnevnte ble det også tre poeng. De har likevel tapt fire av de seks siste, samt én uavgjort i tillegg til seieren over Arsenal.

Innbyrdes har Tottenham vunnet de to foregående oppgjørene på hjemmebane, med henholdsvis 1-0 og 2.0. Jeg tror Brighton skal greie å gi Spurs bra kamp her, men at hjemmelaget tar den. Det får vi kun 1.50 i odds på, men om vi slenger på over 1,5 mål får vi en fin odds. Eventuelt kan man gå for H + begge lagene scorer til 2.95.

Oddstips – Tottenham vinner og over 1,5 mål

Odds – 1.78 hos Nordicbet

Enheter – 6

Få et risikofritt spill på 200 kr i Premier League hos Nordicbet

Leicester-Liverpool (1. juledag 21.00)

Så over til rundens storkamp. En av sesongens overraskelser, Leicester tar imot serielederen Liverpool til toppoppgjør. Bortelaget leder med hele ti poeng, med én kamp mindre spilt. Om det skulle bli seier her ser det virkelig bra ut for ligagull til de røde fra Merseyside.

Leicester har ikke tapt på hjemmebane i år, og står med syv seire og to uavgjorte. De har også ligaens suverene toppscorer i Jamie Vardy (17 mål på 18 kamper). De scorer omtrent hver kamp og har gått målløse av banen bare to ganger (Wolves hjemme og Manchester United borte).

Liverpool, på sin side, kommer fra Dubai med et verdensmesterskap i bagasjen. I ligaen har det blitt 16 seire og bare én fattig uavgjort. De snitter på to mål per kamp på bortebane, mens Leicester gjør mer enn det samme på hjemmebane (19 mål på 9 kamper). Møter nok en av de tøffeste motstanderne denne runden, og kan ha litt slitne bein. Jeg tør ikke å spille på noen av lagene, men spår et målrikt oppgjør. I tillegg prøver vi et lite målscorerspill.

Oddstips – Begge lagene score og over 2,5 mål

Odds – 1.83 hos Nordicbet

Enheter – 6


Oddstips – Jamie Vardy scorer

Odds – 2.24 hos Nordicbet

Enheter – 2

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s