Oddstips: Siste runde i Champions League-gruppespillet

RB Salzburg – Liverpool (1900)

Salzburg og Haaland har imponert mange i årets sesong. Med én kamp igjen har de fortsatt sjanse til å gå videre fra deres aller første gruppespill i Champions League. De regjerende mesterne har nå, som i fjor, alt å spille for i siste gruppespill-kamp. De regjerende mesterne skal være et vesentlig bedre lag enn Salzburg.

Hjemmelaget har kun holdt nullen i én av deres fem siste kamper, og møter her et toppet Liverpool-lag som garantert vil få mye rom bak forsvaret til å angripe i.

Salzburg må som sagt vinne kampen, og Liverpool er notorisk gode til å utnytte rom i bakrommet til forsvaret. Her kommer det til å bli mål, og selv om Salzburg skåret tre på Anfield i oktober så ser vi for oss at Liverpool vinner dette komfortabelt til en meget pen odds.

Oddstips: Liverpool -1 (Europeisk handikap) @ 2.65 hos Nordicbet


Benfica – Zenit (2100)

Benfica står med 4 poeng i gruppen, mens Zenit har 7 poeng. En kamp hvor Benfica MÅ vinne med en margin ettersom at de tapte 1-3 i Russland.  Det vil si at Benfica vil måtte skåre minst to mål, og om de gjør det vil Zenit måtte skåre for å gå videre. En posisjon hvor minst ett lag MÅ skåre betyr ofte mål.

livespill cl nb.png

Zenit er uten midtstopper Rakitskiy som er en viktig spiller. Benfica har gått over 2.5 mål i alle fem kamper i dette gruppespillet. Vi tror at dette fort kan bli en målrik kamp!

Oddstips: Over 2.5 mål @ 1.68 hos Nordicbet


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s