Oddstips til runde 16 i Premier League

Bendik Rise 

Den engelske fotballen kommer på løpende bånd fremover. Vi har så vidt avsluttet en runde før vi går over på neste. Denne runden er det også Manchester-derby og vi har spill til både den og andre kamper.

Tottenham-Burnley (lørdag 16.00)

I denne rundens første tips skal vi til kampen mellom Tottenham og Burnley. Hjemmelaget har fått seg en oppsving etter José Mourinho kom inn dørene, men gikk på sitt første tap onsdag i returen til Old Trafford. Selv om det har vært bedre resultater, så har de ikke nødvendigvis kommet på klassisk Mourinho-vis. På de fire kampene han har vært ved roret har det blitt scoret 19 mål, som er nesten fem i snitt.

Jeg tror denne trenden fortsetter søndag. Bortelaget Burnley ble overkjørt av Man City i midtuken, og står med to tap på rad. De har vært noe varierende i år, og befinner seg på en 11. plass. Noe utypisk Burnley snitter de på tre mål per kamp (for og imot). På bortebane er det bortimot det samme med 20 mål på syv kamper. Det lover bra for dette spillet.

Oddstips – Over 2,5 mål
Odds – 1.63 (Nordicbet)
Enheter – 6

Manchester City – Manchester United (lørdag 18.30)

Så over til lørdagens storoppgjør. City tar imot United på Etihad som store favoritter. Mens Liverpool bare durer på, har City gått på noen smeller som gjør at de befinner seg hele 11 poeng bak serielederen. Med en målforskjell på 43-17 har de et gjennomsnitt på hele fire mål per kamp. Kommer fra en komfortabel 4-1-seier over Burnley.

Manchester United, på sin side, tar med seg en god opplevelse fra onsdagens sterke seier
over Tottenham. Har likevel en odds på hele 10.00, noe som sier en del om avstanden
mellom lagene. I slike kamper kan det uansett ofte bli jevnere enn utgangspunktet skulle
tilsi. Begge lag har scoret i ni av de ti siste kampene til Man City, og åtte av ti tilsvarende for Man United. Dermed går vi for begge lagene scorer til en fin odds.
Oddstips – Begge lagene scorer
Odds – 1.84 (Nordicbet)
Enheter – 8

Brighton – Wolves (søndag 17.30)

Det siste tipset finner vi i søndagens kamp mellom Brighton og Wolves. Hjemmelaget står
med tre strake tap, men mot tøff motstand i Man Utd, Leicester og Liverpool. Befinner seg på 16. plass med kun ett poeng ned til nedrykksplass. Wolverhampton har hatt en stigende kurve og har ikke tapt på fem seriekamper (tre seiere og to tap). Jeg tror den gode formen
fortsetter her.
Oddstips – Wolves (pengene tilbake ved uavgjort)
Odds – 1.98 (Nordicbet)

Enheter – 5

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s