Oddstips til midtuke-runden i Premier League

Crystal Palace – Bournemouth (20:30)

En skikkelig midt-på-tabellen-kamp her med to lag som ikke er gode nok for å kjempe i toppen, men for gode for å være med i nedrykkstriden. Til kampen er Bournemouth uten Joshua King på topp som er ute med skade. Palace har vært solide defensivt hjemme, men har slitt enormt med å skåre på Selhurst Park. Kun Watford (4) har skåret færre enn Palace med sine fem mål på syv kamper.

manchester wolves tur.png

Med denne statistikken har de gått under 2.5 mål i 6/7 hjemmekamper der den kampen som gikk over var mot ligaleder Liverpool. Kun ett mål skåret på de tre siste kampene som dog var mot tøff motstand (Liverpool, Leicester, Man City). På sine 20 siste hjemmekamper har Crystal Palace gått under 2.5 mål i 14 kamper.

Oddstips: Under 2.5 mål – 1.87 hos Nordicbet ✅


 

Man Utd – Tottenham (20:30)

Til kampen er Anthony Matial ute med skade, men både Scott McTominay og Nemanja Matic kan være tilbake her. Spurs er fortsatt uten Lloris, Davies og Lamela.

Spurs har sluppet inn minst to mål i seks av deres syv siste bortekamper, mens United har skåret minst to mål i deres tre siste kamper. På hjemmebane taper de sjeldent. På ni hjemmekamper i år har de kun tapt mot Chelsea. Spurs på sin side har kun vunnet én bortekamp i ligaen siden januar. Samtidig har de kun vunnet én av deres ti siste bortekampene mot topp 6-lag, mens United kun har tapt to av sine ti siste hjemmekamper mot topp 6-lag.

Dette blir nok en jevn kamp, men vi mener at United bør ta poeng i denne kampen og oddsen er fin for det.

Oddstips: Man Utd +0.5 (Asian) – 1.51 hos Nordicbet


velkomsttilbud nordicbet

Liverpool – Everton (21:15)

To lag i totalt forskjellige posisjoner. Liverpool kunne ikke vært på et bedre sted, mens Everton ligger på plassen over nedrykk og vil sannsynligvis måtte bytte trener etter denne kampen. Liverpool er uten Alisson, Matip og Fabinho. Tre viktige spillere, men de har vist at de greier seg uten disse tidligere. 13 seiere på 14 kamper i år er ellevilt, og vi forventer at de vinner her.

Everton må greie seg uten Fabian Delph, Seamus Coleman, Gomes og et par andre. Borte mot topp 6-lag har de ikke vunnet noen av sine 20 (!) kamper, og på Anfield har de ikke vunnet på over 20 år.

Denne sesongen har Liverpool ledet ved pause og fulltid i seks av syv hjemmekamper, og vi tror at de kommer ut i hundre her og skårer tidlig og vinner kampen.

Oddstips: Liverpool HT/FT – 1.88 hos Nordicbet


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s