Oddstips til runde 29 i Eliteserien

Bendik Rise

Eliteserien er tilbake etter landslagspausen! Selv om gullet allerede er delt ut er det fortsatt spenning i topp og, spesielt, i bunn. Medaljekampen kan avgjøres i helgen, samtidig som en del kan avgjøres i bånn. Vi har selvsagt spill til noen av kampene.

 

gratisspill esn.png

Odd – Tromsø (søndag 18.00)

I rundens første tips skal vi til Skien og kampen mellom Odd og Tromsø. Hjemmelaget befinner seg på en tredjeplass, men med bare ett poeng ned til Rosenborg som kommer jagende. Fagermos menn har dabbet mer og mer av utover høsten, men har likevel gode sjanser til å ta tredjeplassen. På hjemmebane har de vært solide, og vant sist mot Mjøndalen etter to poengtap på rad på Skagerak. Har vunnet 11 av 14 hjemme og er favoritter til å ta nummer 12. I 9/11 seirer har de scoret mer enn ett.

Bortelaget Tromsø har en bitteliten luke ned til kvalik- og nedrykksplass, men ikke større enn at de blir tatt igjen dersom resultatene skulle gå imot i helgen. Dersom resultatene er positive kan nordlendingene sikre plassen. De er uansett fryktelig ustabile, og sliter på bortebane. Står med fire tap på rad ute på reise, og det med tre baklengs per kamp i gjennomsnitt. Jeg tror odd tar denne.

Oddstips – Odd vinner og over 1,5 mål

Odds – 1,81 (Nordicbet)

Enheter – 8

 

Sarpsborg 08 – Haugesund (søndag 18.00)

I vårt neste tips finner vi Sarpsborg, som også befinner seg i en meget truende posisjon. Ett poeng ned til kvalikplass og to poeng til direkte nedrykk er skummelt. Har fått en liten oppsving i form med to seire, to uavgjorte og ett tap på de fem siste. Gjennom hele sesongen har de spilt enormt mange uavgjortkamper – hele 13 stk, noe som er mest i ligaen. De kommer nok uansett til å kjempe med nebb og klør for å få med seg mer enn et poeng her.

Haugesund, på sin side har veldig lite å spille for i serien, men har en cupfinale å se fram til. Det bør holde de på tå hev, og jeg tror ikke de kommer til å slippe seg nedpå her. I likhet med søndagens motstander har de to seire, to uavgjorte og ett tap på de fem siste. På de fem siste på bortebane har det derimot blitt hele fire uavgjorte og ett tap. Med sine 12 uavgjorte i år, har de nest flest i ligaen. Derfor spiller vi på uavgjort, men med litt «safing».

Oddstips – Uavgjort (pengene tilbake ved hjemmeseier)

Odds – 1.71

Enheter – 6

 

Oddstips – Uavgjort

Odds – 3.95 (Nordicbet)

Enheter – 1,5

 

Vålerenga – Molde (søndag 18.00)

Til slutt et lite spill på seriemesteren. Molde besøker hovedstaden og Vålerenga. Et hjemmelag som har slitt voldsomt i høst, og befinner seg helt nede på 10. plass. Har veldig lite å spille for, annet enn æren. Noe å spille for har heller ikke bortelaget som allerede har feiret seriegullet. Det kan gjør at nivået daler en del, eller de kan slippe helt ned skuldrene og bare kose seg. Jeg tror mest på det siste, og når vi får servert så god odds på årets desidert beste lag – da må det prøves.

 

Oddstips – Molde vinner (pengene tilbake ved uavgjort)

Odds – 1.86 (Nordicbet)

Enheter – 7

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s