Oddstips til helgens EM-kvalik

Siste runde med landslagspause før mars er her, og vi har funnet noen fine oddstips til helgens kamper.

 

Bosnia & Herzegovina – Italia (fredag 20:45)

Italia er allerede videre her, og kan fort finne på å la noen viktige spillere hvile. Bosnia på den andre siden MÅ vinne denne kampen om de skal ha sjanse på å komme seg til EM neste år. Begge lag har skåret godt med mål. Italia har snittet over tre mål per kamp mens Bosnia ligger på like over to mål per kamp. Bosnia har også sluppet inn hele 14 mål på åtte kamper.

100-kr-gratis-nov-comeon-smal.png

Da lagene møttes i juni ble det 2-1 til Italia. Italia har kommet inn i meget god form med ni strake seire. Bosnia er mer ustabile og har kun vunnet tre av de ti siste kampene sine.

Bosnia har gått over 2.5 mål i 7/8 kamper i grupppen, mens Italia har gått over i 6/8 kamper. Begge lag har gått over i samtlige kamper hjemme (Bosnia) og borte (Italia). Her tror vi at vi kan få noen mål, og oddsen for at det skjer er fin.

Over 2.5 mål @ 1.90 hos ComeOn!


 

Lørdagsdobbel

Østerrike – Makedonia

Et sterkt hjemmelag i Østerrike står med ti seiere på de 13 siste hjemmekampene. Makedonia har kun vunnet tre av de ti siste bortekampene og da de møttes i Makedonia i juni knuste Østerrike dem 4-1. Før kampen er Østerrike fem poeng foran Makedonia, Slovenia og Israel og en seier her vil gjøre at de er kvalifisert til EM neste år.

Østerrike @ 1.26

Kroatia – Slovakia

Begge lag har mye å spille om her. Om Kroatia vinner så er de garantert plass i EM neste år. De er også garantert plass med uavgjort, men Ungarn kan gå forbi og ta førsteplassen om de ikke vinner så her har hjemmelaget all mulig grunn til å gå for seier. Slovakia har tapt syv av de 11 siste bortekampene sine, og Kroatia bør vinne her.

Kroatia @ 1.50

Dobbel @ 1.89 hos ComeOn!


come on avlang 600

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s