Oddstips til Eliteserien: Runde 28

Bendik Rise

Vi er i innspurten av den norske serien, og skal ha en serierunde før den kommende landslagspausen. Molde kan sikre seriegull, mens nedrykkslagene Mjøndalen og Ranheim møtes. Vi har funnet spill til noen av kampene.

 

Lillestrøm – Stabæk (søndag 18.00)

I første oddstips skal vi til Åråsen og kampen mellom Lillestrøm og Stabæk. Hjemmelaget har ikke vunnet på åtte seriekamper, hvorav disse er fire uavgjorte og fire tap. De sliter også foran mål, der det bare har blitt to mål på de fem siste kampene. På hjemmebane har det blitt to 0-0-kamper på rad etter 1-1 mot KBK. Dette ser ut til å bli et målfattig oppgjør…

… I alle fall når søndagens motstander ikke har sluppet inn mål på fem hele kamper, og hele tre av de har endt 0-0. Sist de slapp inn mål var i hjemmetapet for Molde 23. september. Jeg ser ingen grunn til at Stabæk ikke skal fortsette sin gode form mot et Lillestrøm som sliter foran mål. Derfor blir det et par spill her.

Oddstips – Under 2,5 mål

Odds – 1.87 (Nordicbet)

Innsats – 7 enheter

 

Oddstips – Ingen mål

Odds – 9.85 (Nordicbet)

Innsats – 1 enhet


 

velkomsttilbud nordicbet

Molde – Strømsgodset (søndag 18.00)

Vi flytter oss nordvestover, nærmere bestemt til Molde og Aker Stadion. Molde, som kan sikre gullet i søndagens kamp, tar imot kvalikplasserte Strømsgodset. Hjemmelaget har nok veldig lyst å ta seriegullet foran egne supportere og vil nok fyre på alle sylindere. Etter all sannsynlighet er også Magnus Wolff Eikrem tilbake, noe som ikke akkurat svekker Molde. Scorer mye på hjemmebane, med godt over 2,5 mål i snitt per kamp. I tillegg slipper de inn forholdsvis lite.

Bortelaget trenger sårt poeng, spesielt når de to eneste lagene bak dem møtes samtidig (Mjøndalen og Ranheim). Har vært noe ustabile den siste tiden med én seier, to uavgjorte og to tap, og vil nok være fornøyde med ett poeng her. Det er likevel en liten oppsving i form da poengfangsten har komt i de tre foregående. Jeg tror uansett Molde kommer til å feireseriegull søndag, og det med full fyr.

Oddstips – Molde vinner og over 2,5 mål

Odds – 1.91 (Nordicbet)

Innsats – 5 enheter


 

Kristiansund – Sarpsborg 08 (søndag 18.00)

I ukens tredje tips skal vi bare et lite stykke unna Molde, nemlig til Kristiansund. Der kommer Sarpsborg 08 på besøk. KBK befinner seg på sjetteplass med fem poeng opp til Viking og ett poeng ned til Brann, så har fort bare en sjetteplass å spille for i de gjenstående rundene. På hjemmebane har de uansett levert forrykende kamper den siste tiden med hele 14 mål på de tre siste kampene.

Sarpsborg 08 på sin side har fått seg en liten luke ned, men ikke større enn at de fortsatt har alt å spille for. Har ikke tapt på fem kamper, men av disse har hele tre av de endt uavgjort. I tillegg har det vært mot motstandere på nedre halvdel. Ble målfest (3-2) hjemme mot Tromsø sist, og vi kan fort få litt mål her også. Jeg har mest tro på hjemmelaget.

Oddstips – Kristiansund over 1,5 mål

Odds – 2.33 (Nordicbet)

Innsats – 6 enheter

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s