Oddstips til Champions League i kveld

Ny deilig runde i Champions League venter i kveld, og det gjenstår nå tre runder i gruppespillet. Noen lag ligger meget godt an med ni av ni mulige poeng, mens andre må vinne. Vi plasserer kveldens spill hos Nordicbet hvor du kan få et gratis live-spill på CL her.

 

Liverpool – Genk (21:00)

Liverpool vil med seier her ta et stort steg mot sluttspillet i CL. Genk tapte stort borte mot Salzburg i første kamp, og ble slått 4-1 på hjemmebane mot Liverpool. Det er ventet at Liverpool vil stille med et sterkt lag i kveld.

Genk har sluppet inn før halvtimen i tre av de fem siste kampene sine, og fem mål på sine fem siste bortekamper. Forrige kamp ble det mål til Liverpool etter bare to minutter da Oxlade-Chamberlain skåret. Her ser vi for oss at Liverpool vil ta kommando fra start og presse på for tidlig skåring. Genk, som er i dårlig form, kan fort tape denne med greie siffer og vi synes at oddsen som tilbys hos Nordicbet for Liverpool-ledelse etter 30 minutter er fin.

Oddstips: Liverpool til å lede etter 30.min @ 1.79 (Nordicbet)


livespill cl nb

Dortmund – Inter (21:00)

To lag som begge står med 4 poeng så langt, og som trolig kjemper om andreplassen. En kamp hvor begge lag sannsynligvis vil gå ut for å prøve å vinne. Inter vant hjemmekampen 2-0 så Dortmund vil måtte vinne denne da innbyrdes blir tellende ved like mange poeng. To angripende lag som har skåret ca 2.3-2.4 mål i snitt per kamp. Inter har gått over 2.5 mål i 8/11 kamper og 5/6 bortekamper i Serie A, mens Dortmund har gått over 2.5 mål i 8/10 kamper og 4/5 hjemmekamper.

Her ser vi for oss at det kan bli noen mål, og oddsen er fins for at det skjer.

Oddstips: Over 2.5 mål @ 1.92 (Nordicbet)


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s