Oddstips til Eliteserien: Runde 26

Bendik Rise

En spennende helg i vente med noen deilige kamper på menyen. Vi får servert både Vålerenga-Lillestrøm, samt Rosenborg – Molde. I tillegg får vi Brann mot Bodø/Glimt og noen spennende kamper i bunnstriden. Det er heller ingen soleklare favoritter og faktisk har ingen lag under 2.00 i odds på seier! Jeg har sett meg ut noen spill en heller vanskelig runde.

Kristiansund – Viking (søndag 18.00)

KBK på syvende plass møter Viking som vi finner to hakk lengre opp på en femteplass. Hjemmelaget kommer fra et intenst oppgjør mot Rosenbort som til slutt endte 2-2. I tillegg har de spilt noen målrike oppgjør i forkant av det. På siste fem står de med 6-10 i målforskjell, noe som tilsvarer over tre mål i snitt per kamp. Det samme snittet gjelder for hjemmekampene deres.

Bortelaget er, sammen med Molde, formlaget i ligaen med sine 13 poeng på de fem siste kampene. De har også holdt nullen i de to foregående kampene, men det mot antatt svakere motstand i Vålerenga og Stabæk. Før det slapp de inn henholdsvis to, to og fem mål mot Sarpsborg 08, Bodø/Glimt og Rosenborg. Jeg tror vi kan få en lignende situasjon her, med en fartsrik kamp og mye mål.

Oddstips – Begge lagene scorer og over 2,5 mål
Odds – 1.90 (Nordicbet)
Innsats – 4 enheter

nordicbet avlang spill på esn

Stabæk – Odd (søndag 18.00)

Stabæk tar imot Odd i neste tips. Hjemmelaget ser ut til å ha komt seg ut av knipa med fem poeng ned til nedrykk. Med hele seks lag bak seg bør det holde, men man vet aldri. Bøtter ikke inn mål for tiden, selv om det blir noen målrike kamper av og til. Odd på bortebane, derimot, både scorer og slipper inn mål. Fire av de siste fem kampene deres (inkludert cupen) har endt med minimum fire mål. At noe lignende kan skje denne kampen tror jeg absolutt – med spillbar odds.

Oddstips – Over 2.5 mål
Odds – 1.91 (Nordicbet
Innsats – 4 enheter


 

Brann – Bodø/Glimt (mandag 19.00)

Til slutt noen spill i mandagskampen i Bergen mellom Brann og Bodø/Glimt. Brann slapp omsider inn mål etter nesten fire hele kamper uten baklengs, samt scoret etter over fire kampen uten mål(!). En vill statistikk der altså. Med topplaget Bodø/Glimt på besøk blir fort hovedprioriteten å stenge igjen bakover også her.

Gjestene, som har hatt til vane å bøtte inn mål denne sesongen, gikk målløse av banen for andre kamp på rad sist helg (men også med clean sheet). Har vært litt varierende borte i forhold til hjemme, men uansett relativt solide. Begge lagene har faktisk spilt uavgjort i fire av sine fem siste kamper, der hele fem av de 10 har endt med 0-0. Fortsetter statistikken på mandag? Jeg tror i alle fall på et målfattig oppgjør.

Oddstips – Under 2.5 mål
Odds – 1.98 (Nordicbet)
Enheter – 4

Oddstips – Uavgjort
Odds – 3.45 (Nordicbet)
Enheter – 2

Oddstips – Under 0.5 mål
Odds – 10.50 (Nordicbet)
Enheter – 1

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s