Oddstips til helgens Premier League

Mats Indset

Bournemouth – Norwich, lørdag 16:00

Til tross for en del skadeproblemer har Bournemouth fått en godkjent start på sesongen. Står med 3-2-3 på de 8 første kampene og 1-2-1 på hjemmebane. Brooks, Gosling, Stanislas, Daniels og Smith er ute med skade. Mepham er usikker.

Stakkars Norwich. Det har så store skadeproblemer at man kunne brukt hele denne artikkelen til å oppsummere hvem som er ute og hvem som er usikre. Daniel Farke har, med andre ord, store utfordringer med å stable et slagkraftig lag på beina. Og det trengs, for Norwich har tapt alle de 4 bortekampene de har spilt denne sesongen med en målforskjell på 1-10.

Denne skal Bournemouth ta. De er gode på hjemmebane, mens Norwich er horrible på bortebane. Callum Wilson har vist fin målform i det siste og møter her et lag man ikke kan stole på defensivt. Oddsen på hjemmeseier når man ser på forutsetningene er meget god, i tillegg tror jeg fort at Bournemouth kan få 3-4 baller i nettet til Norwich.

Spilltips: Bournemouth
Odds: 1.78 (Coolbet)
Innsats: 7 enheter

Spilltips: Bournemouth over 2.5 mål
Odds: 2.54 (Coolbet)
Innsats: 4 enheter


 

destinasjon fotball

Wolverhampton – Southampton, lørdag 16:00

Wolverhampton startet sesongen under pari med 6 strake kamper uten seier. Hjemme mot Watford kom endelig seieren før de tok en sjokkerende seier borte mot Manchester City før landslagspausen. Det å kombinere spill i Europa med ligaen har vist seg vanskelig for mange lag de siste sesongene, og det har nok preget Wolves en del nå i starten. Har noen skadeproblemer, men kan stille med samme mannskap som slo Manchester City til denne kampen.

Southampton står med tre strake tap i ligaen, men har dog møtt Tottenham og Chelsea. Likevel er ikke en 17. plass og 2-1-5 så langt noe å være begeistret over. Soares og Djenepo er ute til denne kampen.

Wolverhampton er sterke hjemme. De har kun tapt én av de 12 siste på Molineux. Har nå fått en periode med litt hvile, og det kommer godt med for en tropp som har spilt mange kamper den siste tiden. Wolves er på gang igjen og kommer til å ta alle poengene her.

Spilltips: Wolverhampton
Odds: 1.87 (NordicBet)
Innsats: 6 enheter


 

Manchester United – Liverpool, søndag 17:30

Rundens storkamp finner sted på Old Trafford. Dette er et stort oppgjør, men avstanden mellom disse to lagene, både i kvalitet og i poeng, gjør at kampen ikke blir like spennende som den burde være.

Manchester United hadde en fryktelig rekke med kamper før landslagspausen. Tap borte mot West Ham, måtte ha straffer for å gå videre i cupen mot Rochdale, uavgjort mot Arsenal og AZ Alkmaar før de tapte 0-1 mot Newcastle. Det brenner på dass for Solskjær, selv om styret virker å sitte stille i båten. Skadelista ser like ille ut som resultatene, og til denne kampen kan man mangle flere som garantert ville startet kampen om de var friske. Pogba og De Gea er bekreftet ute, mens Wan-Bissaka, Daniel James, Martial og Shaw er usikre.

Liverpool tøffer videre som et imponerende maskineri. Har nok ikke vært like energiske som vi kjenner de, og i de siste kampene har de fått med seg gode resultater uten å imponere så alt for mye. Alisson er meldt klar for kamp igjen etter en tids skade, mens Salah fikk seg en trøkk mot Leicester før pausen og er noe usikker. Liverpool har fortsatt til gode å tape poeng i ligaen denne sesongen.

I skrivende øyeblikk er oddsen på Liverpool 1.68. Den har sunket en del og det er en ganske lav odds til å være et bortelag på Old Trafford. Likevel mener jeg dette er en fair odds når man sammenligner lagene. Den kunne gjerne vært lavere også. United har hatt et ganske godt tak på Liverpool hjemme, og Liverpool har faktisk ikke vunnet her siden 2014. Det har dog aldri vært større forskjell på disse lagene i mine øyne. Liverpool har skåret 2 mål eller mer i 16 av sine 17 siste kamper i ligaen, og det tror jeg skjer på Old Trafford denne søndagen.

Spilltips: Liverpool over 1.5 mål
Odds: 1.72 (Pinnacle)
Innsats: 7 enheter

Tar også noen spesialer til denne kampen. Mané er Liverpools toppscorer med 5 mål så langt, og i mine øyne er han sammen med Firmino lagets beste spiller. Scorer Liverpool er Mané fort involvert.
Spilltips: Mané scorer
Odds: 2.41 (NordicBet)
Innsats: 4 enheter

På hjemmebane slipper Manchester United bortelaget til mange hjørnespark. I snitt skaper bortelagene på Old Trafford 5,5 hjørnespark per kamp. Tror Liverpool kommer til å styre denne kampen greit og komme til mange sjanser. Liverpool skaper i snitt 5,5 hjørnespark per bortekamp.

Spilltips: Liverpool over 5.5 hjørnespark
Odds: 1.72 (bet365)
Innsats: 6 enheter

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s