Oddstips: Runde 25 i Eliteserien

Bendik Rise

Vi nærmer oss innspurten i Eliteserien. Molde har skaffet seg en god luke, mens Bodø/Glimt har Odd i ryggen. I bunnen er det utrolig jevnt og det kan det fort bli helt til siste serierunde. Til denne helgen er det flere spennende kamper der vi selvsagt har spill til noen av de.

Molde – Haugesund (søndag 18.00)

Molde tar imot Haugesund på Aker Stadion. Et hjemmelag som hadde fire seiere på rappen, spilte sist 0-0 borte mot Brann. De vil forhåpentligvis finne tilbake på vinnersporet hjemme der de fortsatt er ubeseiret. Snitter på over 2,5 mål i Molde, samt slipper inn mindre enn ett per kamp.

Haugesund har vært gode borte i år og har faktisk tatt flere trepoengere på bortebane enn på hjemmebane. De er i helt grei form med syv poeng på siste fem, inkludert seier mot Rosenborg i forrige runde.

Molde har hatt et godt tak på Haugesund, der de faktisk har vunnet de fem siste kampene innbyrdes. Jeg tror Molde tar denne, samt at det blir litt mål.

Oddstips – Molde vinner og over 1,5 mål
Odds – 1.83 (Nordicbet)
Innsats – 5 enheter


 

destinasjon fotball.png

Viking – Tromsø (søndag 18.00)

Helgens andre oddstips finner vi i Stavanger og oppgjøret mellom Viking og Tromsø. Hjemmelaget kan vel sies å ha overrasket noe og befinner seg på en sterk femteplass. Formen er også solid med 11 poeng på de siste fem, kun bak Molde på formtabellen. Har vunnet fire av de fem siste og scoret minst to mål i alle de foregående kampene.

Tromsø, på den andre siden, befinner seg foreløpig på sikker plass, men bare to poeng over sikker plass. På bortebane har de slitt den siste tiden, spesielt bakover. Har tapt fire av de fem siste, samt sluppet inn 19 mål på de kampene. Det lover godt for dette spillet.

Oddstips – Viking vinner og over 1,5 mål
Odds – 1.83 (Nordicbet)
Innsats – 8 enheter


 

Følg oss på sosiale medier – Facebook-gruppe | Twitter

Bodø/Glimt – Mjøndalen (mandag 19.00)

Til slutt tar vi et lite spill til mandagskampen mellom Bodø/Glimt og Mjøndalen. Et hjemmesterkt lag som tar imot et lag på nedrykksplass. Jeg tror Mjøndalen kan få det tøft her mot et lag som snitter på nesten tre mål per kamp på Aspmyra. Mjøndalen scorer ikke altfor mye, men har scoret i fire på rad selv med dårlig poengfangst. Vil trolig ha fokus på å tette igjen bakover, men om Glimt scorer (og helst tidlig), må naturligvis Mjøndalen fremover. Jeg tror dette blir en underholdende kamp med mye mål.

Oddstips – Begge lagene scorer og over 2,5 mål
Odds – 1.94 (Nordicbet)
Innsats – 4 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s