Oddstips: Romania – Norge

I kveld får vi noen enormt spennende kamper i EM-kvaliken når Norge gjester Romania, og Sverige tar imot Spania. Norge må ha borteseier i Romania, mens Spania slår Sverige. Her er våre oddstips til kveldens kamper.

risikofritt spill norge

Romania – Norge

Romania har en fin hjemmestatistikk de siste årene. På de 20 siste hjemmekampene har de vunnet 11, spilt fem uavgjort og tapt fire kamper. Norge sine bortestatistikk viser fem seire, tre uavgjort og hele 12 tap. Den statistikken har dog forbedret seg over disse 20 kampene. På de åtte siste bortekampene har Norge vunnet fire, spilt to uavgjort og tapt to.

I juni endte det 2-2 i en kamp som Norge ledet 2-0 helt frem til det 77. minutt. Her burde begge lag vinne for å komme seg til EM neste sommer. Da forventer vi at det blir fart på kampen utover i andre omgang uansett hva stillingen er. Om Norge leder så vil Romania bli desperate etter å skåre, og om Romania leder eller det står uavgjort til pause vil Norge måtte gå all-out for å få vinnermålet. Vi tror at vi kan få opptil flere mål i siste 45, og oddsen for det er fin hos Nordicbet.

Oddstips – Over 1.5 mål i andre omgang @ 2.45 (Nordicbet)

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s