Oddstips til Eliteserien

Bendik Rise

Ny runde med norsk fotball står for tur. I en runde der fire av de fem av bunnlagene møtes, kan det bli en uhyre spennende runde. Vi har selvfølgelig noen tips til kampene.

Odd – Vålerenga (lørdag 18.00)

Første tips denne runden finner vi i Skien der Odd tar imot Vålerenga. Hjemmelaget med tre seiere på rappen (inkludert cupkampen mot KFUM Oslo), og har igjen fått en liten luke ned til Rosenborg på fjerdeplass. Odd har fortsatt ikke tapt på hjemmebane (10 seiere og to uavgjorte), og møter et bortelag i fritt fall. Vålerenga har ikke vunnet siden starten av juli, noe som er skremmende. På bortebane har de også slitt, med bare to trepoengere. Med et så sterkt hjemmelag mot et lag i så dårlig form er det bare å takke for god odds.

Oddstips – Odd vinner
Odds – 1.86 (hos ComeOn)
Innsats – 9 enheter


 

Tromsø – Kristiansund (søndag 18.00)

I neste tips reiser vi nordover og til kampen mellom Tromsø og Kristiansund. I en helg der resten av bunnlagene møtes, bør Tromsø få med seg poeng her – i og med at minst to av de andre kommer til å ta poeng. Hjemmelaget har tapt tre på rad, men hjemmeformen er helt ok. Tre uavgjorte og ett tap er fasit etter ferien. Bortelaget er i bedre form, og har ikke tapt på fem kamper. Etter tre seiere på rad har det nå blitt to uavgjorte de to siste kampene. Jeg tror på en jevn affære i Tromsø, men tror Kristiansund, i den formen de er i, får med seg noe herfra. Begge lag har spilt en del uavgjort i det siste, i tillegg til at de to siste innbyrdes også har endt med poengdeling. Derfor blir det et noe spesielt tips her.

Oddstips – Uavgjort (pengene tilbake ved borteseier)
Odds – 2.24 (Nordicbet)
Innsats – 6 enheter


 

 

Lillestrøm – Bodø/Glimt + Stabæk – Viking (søndag 18.00)

Helgens tredje og siste spill blir en aldri så liten dobbel herfra. Lillestrøm møter Bodø/Glimt på Åråsen. Begge lagene har scoret i fire av de fem siste hjemmekampene til Lillestrøm, mens begge lagene har scoret i samtlige av Bodø/Glimts siste fem. Oddsen på 1.57 er noe lav, men høyst spillbar. Jeg velger uansett å kombinere den for å få oddsen opp.

Stabæk møter et høytflyvende Viking. Her har begge lagene scoret i fire av de fem siste hjemme- og bortekampene for de respektive lagene. Begge lagene har en luke både opp og ned, og kan dermed slippe ned skuldrene litt. Jeg tror dette blir en åpen kamp med flere mål.

Eliteserie-dobbel

Oddstips – Begge lagene scorer i begge kampene
Odds – 1.55 x 1.48 = 2.31 (Comeon)
Innsats – 4 enheter

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s