Oddstips til runde 8 i Premier League

Mats Indset

Liverpool – Leicester, lørdag 16:00

Bortsett fra tapet mot Napoli i Champions League har Liverpool vunnet alle kampene de har spilt denne sesongen. Leder ligaen med 5 poeng ned til Manchester City og 7 poeng ned til dagens motstander, Leicester. Innholdsrik kamp mot Salzburg i midtuka. Ledet 3-0, men slapp østerrikerne tilbake i kampen med 3-3 før Salah avgjorde 20 minutter før slutt. Shaqiri og Clyne er ute til denne kampen, Matip er usikker og Alisson er tilbake i trening men blir nok spart en stund til.

Det går godt for Brendan Rodgers og Leicester for tiden. Har bare tapt en kamp denne sesongen og ligger nå på 3. plass på tabellen. Vant komfortabelt mot Newcastle forrige helg da de spilte med en mann mer i over en omgang. James Maddison er en viktig spiller for Leicester, men han har vært usikker med en ankelskade til denne kampen. Nå ser det ut som han blir klar.

velkomsttilbud nordicbet

Liverpool er naturlige favoritter i denne kampen, men Leicester er ikke et dårlig lag for tiden. Jeg er ganske sikker på at Leicester finner veien til nettmaskene og at vi da får se mye mål. Liverpool har BTTS + o2.5 i alle hjemmekamper denne sesongen og den trenden tror jeg fortsetter her.

Spilltips: Over 2.5 mål og begge lag skårer
Odds: 2.08 (NordicBet)
Innsats: 6 enheter


 

Burnley – Everton, lørdag 16:00

Burnley havnet under to ganger mot Aston Villa forrige helg, men slo tilbake og fikk med seg ett poeng. 2-3-2 og 11. plass er fasiten så langt denne sesongen. Jack Cork måtte ut med skade forrige helg og er usikker til denne kampen. Drinkwater er fortsatt ikke klar for kamp.

Everton sliter for tiden. Hvis man ikke begynner å vinne fotballkamper litt oftere vil de slite med å komme seg ut av nedre halvdel denne sesongen. Står med 2-1-4 så langt. Har ikke vunnet på bortebane og har bare skåret ett fattig mål her. Gbamin er fortsatt ute. Gomes og Walcott er usikre.

Dette er et møte mellom to lag som i løpet av 14 kamper denne sesongen bare har smakt på seier to ganger hver. Burnley er ganske så gode på hjemmebane og jeg tror ikke de taper denne, men Everton vet man ikke alltid hvor man har. Everton må begynne å plukke flere poeng og Marco Silva vil være desperat etter tre poeng her for å få litt pusterom inn i landslagspausen.

Spilltips: Begge lag skårer
Odds: 1.87 (Betfair)
Innsats: 6 enheter


 

Southampton – Chelsea, søndag 15:00

Southampton klarte ikke å utnytte at de spilte med en mann mer i 60 minutter mot Tottenham forrige helg og tapte 1-2. Har ikke fått den beste starten på sesongen med 2-1-4. Djenepo er skadet, mens keeper McCarthy og Soares er usikre. Har ikke vunnet hjemme mot Chelsea siden 2013.

Chelsea på sin side begynner å finne rytmen under Frank Lampard. Har nå tre strake seire i alle turneringer, og ungguttene begynner å vise seg frem. Tomori, Mount og Abraham er også tatt ut på landslaget etter å ha vært gode i sesongstarten. Til denne kampen mangler Chelsea Giroud, Emerson, Rüdiger og Loftus-Cheek.

Gode muligheter for at denne kampen blir målrik. I sine hjemmekamper snitter Southampton 3 mål pr kamp denne sesongen, mens Chelsea har et snitt på 5,34 så langt på bortebane!

Spilltips: Over 2.5 mål
Odds: 1.73 (Marathonbet)
Innsats: 7 enheter


 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s