Oddstips til Premier League (runde 6)

Mats Indset

Aston Villa – Burnley, lørdag 16:00

Aston Villa har samlet fire poeng på sine seks første kamper i returen til Premier League. Ikke en veldig god start, men det er enda tidlig. Til tross for det er det slike kamper som denne i dag de burde vinne om de skal kunne berge plassen. Tok seg videre i ligacupen etter seier borte mot Brighton. Kodjia og Chester er usikre kort til denne kampen.

Burnley har hatt noen tøffe kamper i starten av sesongen, men har samlet 8 poeng og det kan man si er akseptabelt. Solid kamp mot Norwich sist og seier 2-0. Røk ut i forrige runde av ligacupen og spilte derfor ikke kamp i midtuka. Drinkwater er ute, mens Gudmundsson er usikker. Vant 1-0 på Villa Park sist lagene møttes i 2015.

Ser for meg et kampbilde der Aston Villa får ha mye ball der Burnley vil satse på fysikk og kontringer. På hjemmebane burde Villa kunne få inn et mål eller to, og Burnley er ikke ufarlige fremover. Begge lag har skåret i alle Burnley sine bortekamper så langt, og det tror jeg gjentar seg her.

Spilltips: Begge lag skårer
Odds: 1.73 (NordicBet)
Innsats: 6 enheter


 

Bli med i vår Facebook-gruppe

 

Everton – Manchester City, lørdag 18:30

Det går ikke helt på skinner for Everton om dagen. Har tapt sine to siste kamper i ligaen. Borte mot et skaderammet Bournemouth og hjemme mot Sheffield United. På disse kampene burde man klare minst fire poeng om man skal henge med i toppen. De har også sluppet inn minst to mål i sine fire siste kamper. Tok seg greit videre i ligacupen i midtuka med 2-0 borte mot Sheffield Wednesday. Gbamin og Gomes er ute med skade.

 

Manchester City reiste seg etter sjokktapet mot Norwich og har på sine tre kamper etter tapet vunnet alle med en målforskjell på 14-0. 8-0 hjemme mot Watford forrige helg var brutalt. Stones, Laporte og Sané er fortsatt ute med skade.

Ser ikke at Everton skal klare å få et godt resultat her selv om de er relativt sterke på hjemmebane. Manchester City har så mye kvalitet i laget, og Everton har slitt i det siste. På sine 6 kamper i ligaen har City ledet til pause og vunnet kampen fire ganger. Det blir et spill på at det skjer lørdag kveld også.

Oddstips: Manchester City HT/FT
Odds: 1.88 (Coolbet)
Innsats: 6 enheter


 

Leicester – Newcastle, søndag 17:30

Leicester har fått en fin start på årets sesong. 3 seire, 2 uavgjort og ett tap gjør at de nå ligger på 3. plass. Selv om det er tidlig viser laget lovende takter. Det har de egentlig gjort siden Brendan Rodgers tok over. Fin seier forrige helg hjemme mot Tottenham og tok seg greit videre i ligacupen på bekostning av Luton. Amartey og James er fortsatt ute. Maddison fikk seg en trøkk mot Tottenham og er usikker til denne kampen.

7 kamper inn i sesongen står Newcastle med bare én seier, og det var den overraskende 1-0 seieren borte mot Tottenham. Skal de sjokkere et bedre på bortebane igjen? Røk ut for nettopp Leicester i ligacupen forrige runde og hadde dermed spillefri i midtuka. Gayle og Lejeune er ute, mens Longstaff, Yedlin, Ritchie og Saint-Maximin er usikre.

Her skal Leicester fortsette sin imponerende sesongstart og ta nok en seier. De har et solid lag, og møter et Newcastle som sliter og som garantert kommer til å kjempe mot nedrykk denne sesongen. 2-0?

Spilltips: Leicester -1 (Asian)
Odds: 1.99 (Pinnacle)
Innsats: 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s